Sevgi Çiçekleri peğlendi

Güncelleme Tarihi:

Sevgi Çiçekleri peğlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:26

Sevgi Çiçekleri peğlendi

Haberin Devamı

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'ndeki özel eğitim sınıflarında eğitim gören öğrenciler, Çiçekliköy'de düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

Folkart Yapı'nın sponsorluğunda Bayraklı Kaymakamlığı'nın öncülüğünde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen geleneksel Sevgi Çiçekleri Pikniği'nde hem öğrenciler hem de aileleri güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Bayraklı'daki 19 okulun, 37 özel eğitim sınıfından 212 öğrenci ve aileleri piknikte gönüllerince eğlendi.

Çiçekliköy Moment Park'ta gerçekleştirilen etkinliğe Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, Folkart Yapı Genel Müdürü Metin Sancak, Bayraklı'daki eğitim şube müdürleri, ilçedeki mahalle muhtarları, özel eğitim sınıfı öğretmenleri ile öğrenci ve aileleri katıldı.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı etkinlikte her yaştan çocuğa yönelik oyunlar yer aldı. Farklı ve ilgi çekici oyun alanlarının kurulduğu etkinlikte animasyon ekibi, sunduğu gösterilerle çocukları eğlendirdi. Jonglör, yüz boyama, palyaço, animasyon gösterileri, dans ve şarkı söyleme gibi çeşitli aktivitelerin gerçekleştirildiği piknikte hem öğrenciler hem de aileleri gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı. Piknikte yemek, dondurma, pamuk şeker, patlamış mısır ikram edilirken, her çocuğun isteğine göre özel hazırlanan hediyeler çocuklara armağan edildi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, "Bayraklı Kaymakamlığı olarak bu yıl 3. kez Engelliler Şenliği'ni düzenledik. Özel eğitim sınıflarında okuyan öğrencilerimize yönelik bu etkinlik 3 gün sürecek. Emeği geçenleri kutluyorum. Hem maddi ham manevi olarak yanımızda bulunan, bize destek veren Folkart şirketine ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Folkart Yapı Genel Müdürü Metin Sancak ise, “Folkart Yapı olarak sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem gösteriyoruz. Böyle bir etkinliğe destek olma şansını bize veren Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan'a, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Bornova İlçe Kaymakamlığı'na ve etkinlik süresince çocuklarımızla birlikte olan öğretmenlerimize, teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bayraklı İlçe Kaymakamı Adem Arslan, etkinliğe destek veren Folkart Yapı A.Ş. adına Genel Müdür Metin Sancak'a bir teşekkür plaketi verdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!