Seven For Life Thermal Hotel'de erken rezervasyonla tatil keyfi

Güncelleme Tarihi:

Seven For Life Thermal Hotelde erken rezervasyonla tatil keyfi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2024 05:47

Yediyol Holding’in bünyesinde yer alan Seven For Life Thermal Hotel’de eşsiz bir tatil deneyimi sizi bekliyor.

Haberin Devamı

 

Seven For Life Thermal Hotel; mistik tasarımı, zamanın ötesinde mimarisi ve sürdürülebilir işletme yaklaşımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Açık ve kapalı termal havuzlar, kadınlara özel kapalı termal havuz, spa ve sauna, Türk hamamı ve masaj salonları ile konukların dinlenme ve yenilenme ihtiyaçlarını karşılıyor. Otel, 12 ay boyunca dört mevsim hizmet vererek misafirlerin herhangi bir zamanda bu eşsiz deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Seven For Life Thermal Hotel, kendisine ait olan plajı ve erken rezervasyon fırsatlarıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi vaat ediyor. Ayrıca, otel de günü birlik deneyimler için özel imkanlar da mevcut, böylece misafirler kısa süreli konaklamalarda bile konfor ve ayrıcalıklı bir tatil deneyimi yaşayabiliyorlar.

Haberin Devamı

Seven For Life Thermal Hotelde erken rezervasyonla tatil keyfi

 

Her Zevke ve İhtiyaca Uygun Konaklama Seçenekleri

Otel misafirlerine çeşitli konaklama seçenekleriyle geniş ve konforlu King Suite’te estetik dekorasyonu ve lüks hissi ile ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şık ve modern tasarımı ile Jakuzili Suit misafirler için ev konforunda bir deneyim yaratmaktadır. Ailenizle birlikte kalabileceğiniz Deluxe Family Room ve Executive Family Room’ları ile yüksek kalite standartları vurgulamaktadır.

Misafirler otelde sadece konaklama deneyimi yaşamakla kalmıyor aynı zamanda termal suların yenileyici etkilerinden ve otelin lüks ayrıcalıklarından faydalanabiliyor. Her bir detayın düşünüldüğü geniş ve konforlu odalarda Kuşadası’nın büyüleyici manzarasına karşı huzurlu konaklama olanağı imkanına sahip oluyor.

Seven For Life Thermal Hotelde erken rezervasyonla tatil keyfi

 

Sağlık ve Huzurun Adresi

Sağlığınız ve canlılığınız üzerine yoğunlaşan SPA merkezinde, birbirinden farklı masajlar, cilt bakımları ve terapi seansları ile profesyonel terapistler hizmet vermektedir. Termal suların sağaltıcı etkisi ile kendinizi yeniden doğmuş gibi hissederek, SPA’nın huzur veren ortamında rahatlama fırsatı bulacaksınız.

 

Haberin Devamı

Egenin Mavi Sularında Unutulmaz Nix Beach Deneyimi

Kuşadası’nın muhteşem kıyıları üzerinde konumlanmış Nix Beach’te sadece güneşlenmek ve denizin tadını çıkarmakla kalmayıp, eğlence dolu aktivitelerle de tatilin tadını çıkaracaksınız. Nix Beach Cafe & Bar, enfes lezzetler ve ferahlatıcı içeceklerle sizi ağırlayacak; ayrıca plajda düzenlenen canlı müzik etkinlikleri, DJ performansları ve tematik partilerle unutulmaz anlar yaşamanızı sağlayacak. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları ve etkinlikler sayesinde küçük misafirler de eğlenceli vakit geçirecekler. Seven For Life Thermal Hotel’de konaklayan misafirler otelden kalkan servisler ile unutulmaz bir plaj kaçamağına dakikalar içinde kavuşabilecek.

Haberin Devamı

Seven For Life Thermal Hotelde erken rezervasyonla tatil keyfi

 

Gün Batımı Eşliğinde Akşam Yemeği

Sabahları misafirlere özel olarak hazırlanan serpme kahvaltı ile güne enfes bir başlangıç yapma imkanı sunan Feronya Restaurant, otelin teras katında yer alıyor. Gurme lezzetleri ve eşsiz manzarası ile unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatan Feronya, özel şefler tarafından hazırlanan yemeklerde kaliteli ve günlük taze malzemelerin kullanıldığı bir mekandır. Gün batımının yarattığı huzurlu atmosferi ve seçkin menüsü ile lezzet tutkunları için mükemmel bir akşam oluşturuyor.

 

 

Yediyol Holding Hakkında:

Yediyol Holding 1998 yılında Türkiye’nin yenilenebilir enerji potansiyelini keşfetme vizyonu ile kuruldu. Jeotermal enerjiyi 7 farklı sektörde etkin bir şekilde kullanarak, temiz enerji alanına yeni bir bakış açısı getirmiştir. Jeotermal enerjiyle ısınan konutlar, işyerleri, oteller ve seralar ile toplumun enerji ihtiyaçlarına çığır açan çözümler sunarak temiz bir gelecek için önemli adımlar atmaktadır. Yediyol Holding, yenilenebilir Jeotermal Enerji alanındaki projeleri ile Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer almaktadır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!