Güncelleme Tarihi:
İZMİR'in Selçuk İlçesi'nin yöresel mutfak çeşitliliği, ilçenin ünlü aşçıları tarafından 'Aegean Hosttech Fair Platform 2017' etkinliğinde tanıtılacak.
Efes Fuar ve Kongre Merkezi'nde 22- 25 Şubat arasında gerçekleşecek 'Aegean Hosttech Fair Platform 2017' etkinliğinde, Selçuk'un yöresel mutfak çeşitliliği sektör profesyonellerinin katılımıyla tanıtılacak.
İlk gün kuzu etli şevket-i bostan ve içerisinde çeşitli ege otlarının bulunduğu Selçuk'un meşhur gözlemesi, gastronomi fuarında yerini alacak. Şeflerin hazırlayacağı ikinci günün menüsü ise kuzu etli enginar ve İncir Tatlısı olduğu belirtildi.
Selçuk Belediyesi katkılarıyla lezzet mutfağını, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Uğur Apak ile birlikte Selçuklu ünlü aşçılar Aydın Sürer, Zeynep Tankaş ve Selçuk Kaya hazırlayacak.
Çarşamba günü başlayacak fuar 10.00 ile 17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF