Selçuk'a EMITT'te ilgi

Güncelleme Tarihi:

Selçuka EMITTte ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 11:44

İZMİR'in Selçuk İlçesi, 29 Ocak'a kadar İstanbul'da açık kalacak 21'inci Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor. Efes Antik Kenti ile UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Selçuk'un bulunduğu İzmir standına ziyaretçiler, yoğun ilgi gösteriyor.

Haberin Devamı


TÜYAP Fuar Merkezi'nde 29 Ocak'a kadar açık kalacak EMITT'te, UNESCO kenti Selçuk'un da yer aldığı İzmir standı ilgi görüyor. Turizm seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere sektörün temsilcilerine tanıtım yapılıyor.
Fuar hakkında bilgi veren Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Dahi Zeynel Bakıcı, "Dünyada en önemli fuarlarından biri EMITT Fuarı. Standımız geçen yıl da büyük ilgi görmüştü. Bu yıl da standımıza olan ilginin artmış olması bizleri çok daha fazla umutlandırıyor. 2016'da bildiğiniz gibi turizm gelirlerimizde önemli ölçüde düşüş oldu. Bu düşüşü önlemek ve bunun da ötesinde turizm gelirlerimizin eski seviyesine yeniden kavuşmasına katkı koymak adına paydaşlarımızla birlikte buradayız. Hep birlikte İzmir'in tanıtımımızı yapıyoruz. Çaba gösteren, emek veren herkesi kutluyorum" diye konuştu.
İzmir'in özellikle de Selçuk'un saymakla bitmeyen çok önemli değerlere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Bakıcı, "Efes Antik Kenti, Meryem Ana, Şirince sadece bunlardan birkaçı. Doğa güzelliklerimizde İzmir ayrı bir öneme sahip. Arzumuz bu güzelliklerin yerli ve yabancı turistlerimizce de fark edilmesini, ilgi duyulmasını sağlamak. Bu amaçla Selçuk'un dolayısıyla İzmir'imizin tanıtımının yapılacağı her platform da yer alma arzusundayız" diye konuştu.
İzmir heyeti, Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde 29 Ocak tarihlerine kadar her gün 10.00- 18.00 saatleri arasında 3 nolu salonda, D320 nolu stantta yerini alacak.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!