Saygın'a sevgi seli

Güncelleme Tarihi:

Saygına sevgi seli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 11:03

Saygın'a sevgi seli

Haberin Devamı

TÜRK siyasetine damga vuran kadın politikacılardan, Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Işılay Saygın, ilklerle ve başarılarla dolu yaşam öyküsünün kaleme alındığı kitabını imzaladı.

Türk kadınının siyasetteki gururlarından, eski bakan ve Gediz Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Işılay Saygın'ın hayat öyküsünün anlatıldığı kitabı ilgi görüyor. Saygın, 25 yaşında belediye başkanlığından Türkiye'nin ilk kadın Çevre Bakanı ve yine ilk kadın Turizm Bakanlığı'na uzanan yaşamının İzmirli gazeteci Zeynel Kozanoğlu tarafından kaleme alındığı "Işılay Saygın-Hizmete Adanmış Bir Ömür" için sevenleriyle bir kez daha buluştu. Saygın, ilklerle ve başarılarla dolu siyaset yolculuğunun tüm ayrıntılarıyla aktarıldığı, yakın geçmişe de ışık tutan kitabını bu defa Point Bornova D&R'da imzaladı. İmza gününe her yaştan çok sayıda kişi ilgi gösterdi.

Sevgi seline uğrayan eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, İzmirlilere teşekkür etti. Saygın, "Halka hizmet Hakk'a hizmettir ilkesini gözeterek yorulmak bilmeden milletimize hizmet etmeye çalıştım. Cumhuriyetimizin kurulmasında erkekler kadar önemli rol alan kadınlarımızın haklarının teslimi için mücadele ettim. Tüm bunlar kitapta ayrıntılı olarak yer alıyor" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!