Saint-Joseph 136. dönem mezunlarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Saint-Joseph 136. dönem mezunlarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 08:51

Saint-Joseph 136. dönem mezunlarını verdi

Haberin Devamı

İZMİR Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi, 136'ncı yıl mezunlarını okul bahçesinde düzenlediği kep töreniyle yeni hayatlarına uğurladı.

Duygusal anların yaşandığı gecede öğretmenler, yıllarca ders anlattıkları öğrencilerine bu kez de diplomalarını verdi. İzmir Saint Josephliler Derneği Başkanı Yasin Müsafir ve Okul Aile Birliği Başkanı Işılay Arslan'ın ardından öğrencilere hitap eden Okul Müdürü Jacques Augereau "Sevgili öğrencilerim, bugün gencecik yüzlerinize bakıp yarın ülkenizden sorumlu olacaksınız demek çok kolay değil. Ama sizlere ve öğretmenlerinize güvenim tam. Saint-Joseph mezunu olarak bir çok artı ile mezun oluyorsunuz; Bizler ailenizden aldığınız iyi eğitimi sürdürmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık. Öncelikle bunun akılda tutulması gerekir. Ağırbaşlı yetişkinler olunuz. Sizin yaşantınızın asaleti burada aldığınız bu diplomanın değerini devam ettirecek. Burada, ne herhangi bir okulda ne de İstanbul'da olan 4 dil öğrenme, sayısız etkinliğe katılma ve kaliteli bir akademik eğitim alma şansınız oldu. Diplomanız her yerde tanınacak ve eski mezunlarınızın sahip olduğu şöhret sizleri başarı sarmalının içine çekecek. 'Ben Saint-Joseph mezunuyum' demenin gururunu hak ettiniz" sözleriyle yeni mezunları uğurladı.

2015-2016 döneminde okuldan mezun olmaya hak kazanan 86 öğrenci adına dönem birincisi Selen Erbakan bir konuşma yaptı. İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi 136. yıl birincisi Selen Erbakan, ikincisi Cemre Erçakır ve üçüncüsü Ece Özçelik oldu. Gece, mezunların keplerini havaya fırlatmalarıyla son buldu.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!