Şahin Tuna Vardar: Glint’le Amerika’da ödül almak en büyük hayalim

Güncelleme Tarihi:

Şahin Tuna Vardar: Glint’le Amerika’da ödül almak en büyük hayalim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2022 06:07

İzmir’den yola çıkıp temizlik sektöründe ‘Glint’ markasını hayata geçiren Şahin Tuna Vardar, ürettiği bitkisel ürünlerle önce Türkiye’de, sonra dünyada marka olma yolunda ilerliyor.

Haberin Devamı

 

GLINT’in, etken maddesi reçine olan, su ile seyreltilerek her yüzeyde kullanılabilen, temizleme prensibi yüzey gerilimini düşürerek kirin, yağın yüzeyden kayarak akmasını sağlayan korozif olmayan sağlıklı ve pratik bitkisel bir temizlik ürünü olduğunu söyleyen Şahin Tuna Vardar, “Yüzde 100 yerli ve milli bir üretim. Sağlıklı ve pratiktir. Tamamen doğal hammaddelerden formüle edilmiştir. Asit, kostik, fenol, fosfat, solvent vs. herhangi bir kimyasal madde içermez. Temizliğin yanı sıra kötü koku giderme ve dezenfektan özelliği vardır. Cilde zararı yoktur” dedi.

Şahin Tuna Vardar: Glint’le Amerika’da ödül almak en büyük hayalim

Haberin Devamı

BİR SONRAKİ MERKEZ ABD
Glint’i 2012’de kurduğunu, 2013’te satışlara başladığını belirten Vardar, 9 yılı geride bıraktıklarını, 10’uncu yaşlarını büyük bir etkinlikle kutlamak istediklerini kaydetti. En büyük hayalinin Türkiye’den sonra Amerika’da da ödül almak olduğunu paylaşan Şahin Tuna Vardar, ödül konuşmasının da çok özel olacağını aktardı, “Glint’in bir sonraki merkezi Amerika olacak” diye konuştu.

KALIPLARI DEĞİŞTİRİYORUZ
ABD’de şu anda Glint ürünlerinin kullanıldığını dile getiren Vardar, şöyle devam etti: “Ürünlerimiz birçok ülkede satılıyor. Ama ben alacağımız bir ödülle bu ticaretimizi taçlandırmak istiyorum. Marjinal bir insanım. Marjinal bir pazarlama stratejisiyle çalışıyorum. Sponsorluklarla ilerliyoruz. Kimyasalı yüksek bir sektörde bitkisel bir ürünle yol alıyoruz. Kalıplaşmış temizlik stilini değiştiriyoruz. Bitkisel ürünlerimizle dünyada ses getirmek istiyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!