Sağlıkta uluslararası bir köprü: Aspendos Academy

Güncelleme Tarihi:

Sağlıkta uluslararası bir köprü: Aspendos Academy
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2024 03:03

Aspendos Academy Kurucusu Ayten Hüseynova ile gerçekleştirdiğimiz röportajda, şirketin Türkiye ve uluslararası sağlık sektöründeki faaliyetleri hakkında önemli bilgiler edindik.

Haberin Devamı

 

İngiltere merkezli olarak Türkiye’de de faaliyet gösteren Aspendos Academy’nin "Kendine güven, kendine inan! Dünya sana karşı geldiğinde bile, korkma! Uçurtmalar rüzgara karşı koydukları için yükselirler, bunu unutma!" mottosuyla yola çıktığını belirten Ayten Hüseynova, “Şirketimiz doktorlar için eğitim kariyer planlaması, sağlık turizmi, gözlemci doktor eğitimi, uluslararası bilimsel dergi, konferans ve seminer danışmanlığı gibi geniş bir yelpazede hizmet sunuyor” dedi.

SAĞLIK TURİZMİ POTANSİYELİ

Aspendos Academy’nin Türkiye'nin sağlık turizmi potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için çalıştığını kaydeden Ayten Hüseynova, “Dünyanın dört bir yanından gelen hastalara, Türkiye'deki önde gelen sağlık merkezleriyle işbirliği yaparak en uygun tedavi seçeneklerini sunuyor. Tüm hastalarımıza doğru tedavi ve yüksek kalitedeki hizmetin bir arada sunulması gerektiği bilincindeyiz" dedi.

Haberin Devamı

EĞİTİM PROGRAMLARI

Doktorlar için uluslararası eğitim programları düzenlediklerini belirten Hüseynova, şu bilgileri verdi: “Tıp fakültesi öğrencileri, uzman doktorlar ve hemşireler için hem Türkiye'de hem de yurt dışında kısa ve uzun dönemli eğitim programları sunuluyor. Bu sayede sağlık çalışanları, farklı kültürlerde ve sağlık sistemlerinde deneyim kazanma fırsatı buluyor. Yurt dışından Türkiye’ye, Türkiye’den de Avrupa, Amerika, Kanada, Çin ve Hindistan’a tıbbi staj yapmaları için tıp fakültesi öğrencilerini ve doktorları gönderiyoruz. Aspendos Academy, sadece sağlık profesyonellerine değil, aynı zamanda özel sağlık kuruluşlarına da danışmanlık hizmeti veriyor. Stratejik pazarlama planı oluşturma, kurumsal iletişim faaliyetlerini belirleme gibi konularda özel sağlık kuruluşlarına destek oluyor.”

ULUSLARARASI BİR AĞ

Şirketin uluslararası bir ağa sahip olduğunu belirten Hüseynova, “Farklı ülkelerdeki üniversiteler ve hastanelerle işbirliği yaparak, sağlık alanında küresel bir etkileşim sağlıyoruz. Bu sayede ülkeler arası kültürel etkileşimi de sağlamaktayız. Hem sağlık profesyonellerine hem de özel sağlık kuruluşlarına sunduğumuz geniş hizmet yelpazesi ile sektörün gelişimine katkı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!