Rota Koleji’nden iki büyük başarı

Güncelleme Tarihi:

Rota Koleji’nden iki büyük başarı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2023 05:08

Rota Koleji Spor Kulübü Sporcusu Deniz Alper, yüzme kategorisinde Balkan Gençler Milli Takım kadrosuna girdi. Rota Koleji Gaziemir kampüsü 5. sınıf öğrencisi Helin Bakır ise İstiklal Marşı’nı Ezbere Güzel Okuma Yarışması’nda ilçeikincisi oldu.

Haberin Devamı

 

ROTA Koleji öğrencileri katıldıkları yarışmalardan başarıyla dönüyor. 4. Uluslararası Edirne Cup Müsabakaları 17-19 Mart tarihlerinde 7 ülke, 450 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Rota Koleji Spor Kulübü Sporcusu Deniz Alper, 50 metre sırtüstü branşında yüzmüş olduğu 27.33’lük derecesi ile Gençler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak Balkan Gençler Milli Takım kadrosuna girme ye hak kazandı. Deniz’in başarısıyla ilgili konu şan Rota Koleji Yüzme Kulübü Müdürü Cüneyt Şenoğul, “Rota Koleji olarak eğitime verdiğimiz önemi spora da taşıyoruz. Öğrencimiz, disiplinli ve istikrarlı çalışarak bu başarıyı elde etmiştir. Antrenörümüz Çağdaş Coşar’a ve sporcumuzu göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik eder, bizlere yaşattığı gurur için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Haberin Devamı

Rota Koleji’nden iki büyük başarı

HELİN, İLÇE İKİNCİSİ

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü” etkinliklerinde düzenlenen “İstiklal Marşı’nı Ezbere Güzel Okuma Yarışması”nda Rota Koleji Gaziemir kampüsü 5. sınıf öğrencisi Helin Bakır ilçe ikincisi oldu. Helin’in aldığı dereceyi değerlendiren Rota Koleji Ortaokul Müdürü İlker Duru, “Öğrencimizin hem akademik, hem sosyal açılardan gelişmesi için bu tür et - kinliklerde derece alması çok önemli. Öğrencimizi hem okulumuzda hem ilçemizde gösterdiği üstün performansı için yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!