Güncelleme Tarihi:
EGE kıyısında yer alan, denize yürüme mesafesindeki konumuyla göz dolduran Vadi Boutique Hotel ve açıldığı günden bu yana Türkiye’nin en gözde plajları arasında yer alan Random Beach Club bu yaz Çeşme’ye yeni bir nefes getirdi. Her iki mekanın da kurucusu olan Fırat Enuştekin, “Çok iyi bir sezon geçirdik. Farkımızı ortaya koyduk. Seneye tüm misafirlerimize daha deneyimli bir şekilde ve daha farklı konseptlerle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
SEKTÖRE HIZLI GİRDİ
Antalya’da edindiği turizm deneyimini Çeşme’de Vadi Boutique Hotel’le hayata geçiren Enuştekin, 32 yaşında başarılı bir işletmeci. Aslen Bitlisli olan Fırat Enuştekin, İstanbul’da dünyaya geldi. 2010 yılında ticaret hayatına atılan Enuştekin, yatırımcılarından aldığı güvenle inşaat sektörüne atıldı ve güzel projelere imza atarak hızla büyüdü. Daha sonra Antalya’da iki otel açan Fırat Enuştekin, ardından da Çeşme’de Vadi Boutique Otel ve Random Beach Club’ı hayata geçirdi. Bugün Çeşme’de çocukluk hayalini gerçekleştiren Enuştekin, turizmi çok önemsediğini ve bu sektörün mutfağına girme hevesiyle yola çıktığını söyledi.
HAYALİ GERÇEK OLDU
“Hedefimiz; aile ortamında, sıcak, samimi ve gelen herkesin tekrar gelmek isteyeceği bir yer yapmaktı” diyen Fırat Enuştekin, şunları kaydetti: “Bu hayalimizi gerçekleştirdiğimiz için mutluyum. Kullanılan malzemesi, sıcak karşılaması, sahnesi, kumsalı ile alışılagelmişten öte bir hizmet anlayışına sahibiz. Gerek fiyat politikası, gerek kaliteli hizmet anlayışı ile farkımızı ortaya koyduk. Random Beach ailesi olarak istediğimiz beklentiye ulaştık. Gerçekten çok iyi bir sezon geçirdik. Seneye tüm misafirlerimize daha deneyimli bir şekilde ve daha farklı konseptlerle hizmet etmeye devam edeceğiz.”
KONUKLARDAN TAM NOT
Türk ve dünya mutfağı kültürünün harmanlandığı lezzetli menüsü, büyüleyen manzarasıyla doğayla iç içe, ruhen ve bedenen dinleneceğiniz bir tatil vaat eden Vadi Boutique Otel’in Çeşme’ye yeni bir nefes getirdiğini vurgulayan Enuştekin, “Otelden çıkan misafirlerimizin yüzlerindeki gülümsemeyi gördükçe işimi doğru yaptığıma inanıyorum ve hevesim gün geçtikçe artıyor. İnsanları iyi ağırlamak ve evlerindeki konfordan daha fazlasını vermek beni her zaman mutlu ediyor. Bunun için çok çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Oda+kahvaltı şeklinde hizmet verilen otelde ayrıca a la carte restoran hizmeti de sunuluyor. Otel mutfağına özellikle önem verdiklerini ve Antalya’dan özel şefler getirdiklerini paylaşan Fırat Enuştekin, “Her biri, beş yıldızlı otellerde çalışmış deneyimli ustalar. Yemeklerini çok önemsiyoruz. Misafirlerimiz dışarıda yemek yemek istemeyecekler. Bu konuda oldukça iddialıyız. Ayrıca snack barımız da çok beğeniliyor” diye konuştu.