Güncelleme Tarihi:
1963’TEN beri üretim yapan ve o günden bu yana mutfakların vazgeçilmez markasına dönüşen Söke, Ramazan’da da mutfakların başrol oyuncusu olmaya devam ediyor. Klasikleşen geleneksel unu dışında, tahıllı undan baklavalık, böreklik una kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Söke, hünerli ellerde yemeklerin lezzetini veriyor. 60 yıldır mutfaklara konuk olan Söke, özenle seçilen buğdayları el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her pakette en iyi kalitede sunuyor. Lezzetin hamurunda olan Söke, evde ekmek yapmak isteyenler için de ekmek unu karışımlarıyla bu ihtiyaca cevap veriyor. Söke; çok tahıllı, çavdarlı, tam buğday, yulaflı, ruşeymli, köy ekmeği ve sarı sert buğday un karışımlarıyla leziz ekmekler yapmak için alternatifler sunuyor. Ekmekten baklavaya, börekten içinde un bulunan tüm lezzetlere kadar Ramazan ayının bereketi Söke ile sofralara taşınıyor.