Özgür Kanat'ın "Olabilirdi"  İsimli Teklisi Dinleyicileri Nostaljik Bir Yolculuğa Çıkarıyor

Güncelleme Tarihi:

Özgür Kanatın Olabilirdi  İsimli Teklisi Dinleyicileri Nostaljik Bir Yolculuğa Çıkarıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2023 18:27

Özgür Kanat'ın son teklisi "Olabilirdi," 90'ları anımsatan melodisi ve Özgür'ün kusursuz sesiyle dinleyicilere nostaljik bir deneyim sunuyor. Şarkının söz, müzik ve aranjesi sanatçıya ait. Olabilirdi'ye ünlü yönetmen Yusuf Can Özbilen tarafından etkileyici bir klip çekildi. Klip, Youtube Netd ve müzik kanallarında yayınlanarak büyük beğeni topladı. Yapılan yorumlarda dinleyiciler, şarkının 90'lı yılların tadını verdiğinden ve Özgür Kanat'ın sesinin güzelliğinden övgüyle bahsediyorlar. 

Haberin Devamı

 

Tekli, 4 Ağustos tarihinde Akbulut Sanat etiketiyle tüm büyük dijital platformlarda yerini aldı. Özgür Kanat, başarısında sadece kendi çabalarının değil, inanan dostlarının büyük katkısı olduğunu belirtiyor;

Özgür Kanatın Olabilirdi  İsimli Teklisi Dinleyicileri Nostaljik Bir Yolculuğa Çıkarıyor

"Çocuk yaşlarımızdan beri birbirimizden hiç vazgeçmediğimiz, canım kardeşim, dostum, şarkımın Piano & Rhodes & Synth'lerini çalan Ümit Gür, bana müzikal anlamda her zaman değer katan, şarkıma Bas gitarıyla hayat veren Argun Erişçi, değerli müzisyen dostum, mütevaziliğiyle, naifliğiyle, bateride groove çalımıyla şarkının istediğimiz etkisini yaratan Mert Türkmen ve projemizin her aşamasında yanımda olan, asistanım, proje yöneticim Nilgün, desteklerini esirgemeyen değerli iş insanları Caner İlhan, Ertuğrul Emekçi ve  "Olabilirdi"yi dinlediği ilk anda "bu şarkıyı milyonlar dinlemeli" diyerek şarkımızın sponsorluğunu üstlenen can dostum Fatih Silahtaroğlu'nun destekleri benim için çok değerli" diyen sanatçı, diğer şarkılarını da yakın zamanda ardı ardına çıkaracağını söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!