Özel Ege Lisesi'nde mezuniyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Özel Ege Lisesinde mezuniyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 14:04

Özel Ege Lisesi'nde mezuniyet coşkusu

Haberin Devamı

İZMİR'deki Özel Ege Lisesi'nden 2016-2017 öğretim yılında mezun olacak 52 öğrenci için menuniyet töreni düzenlendi.

Özel Ege Lisesi'nin 2016-2017 öğretim yılında mezun olacak öğrencileri için Yüksel Eraslan Kültür Merkezinde Kep Giyme ve Diploma Töreni yapıldı. Okul birincisi olan Karya İslamoğlu'na diplomasını Özel Ege Lisesi Onursal Başkanı Cemil Eraslan verdi. Başarılı öğrenci Lise Müdürü Aylin Musluoğlu ile yaş kütüğüne plaket çaktı. Aleyna Naz Karaoğlan okul ikincisi, Ece Geren ise okul üçüncüsü oldu. Eraslan Vakfı adına Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Eraslan, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Yaklaşık 600 kişinin yer aldığı törene katılamayan öğrenci yakınları için Özel Ege Lisesi'nin facebook sayfasından canlı yayın yapıldı.

Törende öğrencilere seslenen Kurucu Temsilcisi Yansı Eraslan, 2017 mezuniyet töreninin Özel Ege Lisesi için ayrı bir sayfa açtığını, okulun mezun sayısının bini geçtiğini, bunun heyecan ve övüncünü yaşadığını söyledi.

Lise Müdürü Aylin Musluoğlu ise her mezuniyet töreninin yeni bir heyecan, yeni bir hüzün, yeni bir sevinç, yepyeni bir gurur ve yeni bir uğurlama anlamına geldiğini söyledi. Musluoğlu, "Cumhuriyetin temel ilkelerinin korunmasında duyarlı ve topluma karşı sorumluluk duyguları gelişmiş, araştırmacı, girişimci, analitik düşünce ve takım çalışmasında başarılı genç bireyler olarak yetiştiğiniz Özel Ege Lisesi'nde akademik gelişiminizin yanı sıra yaşadığınız zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler de kazandınız. Yolunuz açık ve aydınlık olsun" dedi.

Tören mezunlar ve aileleri için verilen kokteylin ardından sona erdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!