Okula kabul sınavına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Okula kabul sınavına büyük ilgi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 28, 2017 10:20

Okula kabul sınavına büyük ilgi

Haberin Devamı

BAHÇEÅžEHÄ°R Koleji'nin tüm yurt çapında gerçekleÅŸtirdiÄŸi Okula Kabul Sınavı'na Ä°zmir'de de ilgi yoÄŸun oldu. Ä°ki binin üzerinde öğrenci, BahçeÅŸehirli olabilmek için ter döküp büyük heyecan yaÅŸadı.Â

STEM, çift dilli, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji'nin 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için düzenlediği Okula Kabul Sınavı, İzmir'deki Karşıyaka, Bornova ve Güzelbahçe kampüslerinde yapıldı. Çok sayıda İzmirli öğrenci ve veli, sabahın erken saatlerinden itibaren kampüslerin yolunu tuttu. Dışarıda uzun araç kuyruklarının oluştuğu kampüslerdeki sınavlar, iki ayrı oturum halinde gerçekleştirildi.

Sabah ve öğlen oturumlarında, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinden sorular yöneltildi.  Öğrencilerin sınav heyecanı yaşadığı dakikalarda velilere, Bahçeşehir Koleji hakkında kampüs müdürleri ve bölüm başkanları sunumda bulundu. Öğrencilerin başarılarına göre burslarla ödüllendirileceği okula kabul sınavının sonuçları 1 Mart'ta (yarın) açıklanacak.

Ä°ZMÄ°R, (DHA)

FOTOÄžRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!