Okul müdüründen velilere uyarı: tabletten uzak tutun

Güncelleme Tarihi:

Okul müdüründen velilere uyarı: tabletten uzak tutun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 17:34

Okul müdüründen velilere uyarı: tabletten uzak tutun

Haberin Devamı

İZMİR'de Büyükçiğli İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Özortakcı, karneleri dağıttıktan sonra velileri "Çocuklarınızın eline tableti vererek zamanlarını boşa harcatmayın" dedi. Öğrencilere de "İyice gezin, dinlenin ve eğlenin. Kendinize zaman ayırın. Fazla koşullarınızı zorlamadan ders tekrarları yapabilirsiniz" önerisinde bulundu.
İzmir'de Büyükçiğli İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Özortakcı, 2015- 2016 eğitim- öğretim yılı sonunda karneleri dağıttıktan sonra veliler ve öğrencilere önerilerde bulundu. Özortakçı, velilerden çocukları ile bol vakit geçirmelerini, iyi bir tatil yaparak yeni eğitim öğretim sezonuna hazırlanmalarını isteyerek şunları söyledi:
"Günümüzde teknoloji gerçeği ortada. Tatil çocuklarımızın dinlenip eğlenebilecekleri bir zaman dilimi. Ancak çocuklarımızın ellerine cep telefonunu, laptopu, tableti vererek zamanlarını boşa harcatmayın. Çocuklarınızla kaliteli zaman geçirin. Onlarla bisiklete binin, birlikte sinemaya, tiyatroya gidin. Kır gezileri yapın. Çocuklarımızın gelecek yaşamlarında anıları biriksin. Ders çalışma konusunda çocuklarınızı çok fazla zorlamayın. Yıl boyunca yeterince ders çalıştılar. Onlara zamanlarını iyi yönetmeleri konusunda fırsat verin." dedi.
Müdür Özortakcı öğrencilere de "İyice gezin, dinlenin ve eğlenin. Kendinize zaman ayırın. Fazla koşullarınızı zorlamadan ders tekrarları yapabilirsiniz. Bol bol kitap okuyun" önerilerinde bulundu.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!