Oasis Aquapark Çeşme kapılarını gençlere açtı

Güncelleme Tarihi:

Oasis Aquapark Çeşme kapılarını gençlere açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2024 11:45

Oasis Aquapark Çeşme kapılarını gençlere açtı

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA) - İZMİR Büyükşehir Belediyesi tarafından gençleri denizle, havuzla buluşturacak programların ilki Oasis Aquapark Çeşme ile başlatıldı. Dev kaydıraklarda ve dalga havuzlarında eğlenen gençler arkadaşlarıyla keyifli bir gün geçirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaz mevsiminde gençleri deniz ve havuzla buluşturmak için düzenlediği etkinlik dizisinin ilki Oasis Aquapark Çeşme ile başladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 'İzmir'in Gençlerine Su Gibi Eğlence' sloganıyla oluşturulan programın ilk etkinliğinde katılımcılar eğlenceli vakit geçirdi. Katılımcılar, gün boyunca dev kaydıraklar ve dalga havuzlarında eğlendi, su savaşları yaptı ve DJ performanslarına eşlik ederek dans etti. Başvurularını tamamlayan 18-30 yaş arası genç kafile Tarihi Havagazı Fabrikası'ndan saat 09.00'da yola çıktı, 18.30'da ise kent merkezine geri döndü.

Haberin Devamı

'GENÇLERE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ^'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Çalışmaları Şube Müdürlüğü'nde klinik psikolog olarak görev yapan Çisem Ilgar, “Başkanımızın talimatı ve vizyonuyla gençlerin sosyal hayata eşit katılımını desteklemek amacıyla etkinlikler sürdürüyoruz. Gençlik kamplarımız, gezilerimiz oluyor, bu kapsamda aqua parktayız. Gençlerimizin güzel vakit geçirmelerini istiyoruz. Oyunlarımız, yemek programımız var. Gençlerimizin iyi olma hallerini desteklemek istiyoruz. Onların da yoğun talepleri oluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençlere kucak açmaya ve birlikte projeler geliştirmeye devam edecek" dedi.

'TATİL İMKÂNI OLMAYAN GENÇLERİMİZİ AĞIRLIYORUZ'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan İZENERJİ A.Ş. ortaklığıyla işletilen tesis Oasis Aquapark'ın Müdürü Ahmet Hakan Foral, “Tatil imkanı bulunmayan gençlerimizi ağırladığımız için mutluyuz. Kaydırak ve havuzlarımızda eğleniyorlar. Bu sosyal projeyi İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla yapıyoruz. Gördüğüm kadarıyla herkes mutlu" ifadelerini kullandı.

'İZMİR'DE YAŞAMAK İSTİYORUM'

Haberin Devamı

Denizli'den İzmir'e gelerek kafileye katılan öğrenciler Melis Dinger ile Suruşallah Yar etkinliği güzel ve eğlenceli bulduğunu belirtti. Dinger, “Bu etkinliğe seçildiğim için şanslı hissediyorum. Bu sıcaklarda çok iyi oluyor. İzmir'e sık sık gelip gidiyorum. Genç İzmir sayesinde tanıştığım çok arkadaşım var. İzmir'i çok seviyorum, burada yaşamak istiyorum. Bu etkinlikleri herkes denemeli" diye konuştu. Suruşallah Yar ise “Derslerin yoğunluğundan sonra güzel oluyor. Benim de burada okuyan arkadaşlarım var. İzmir muhteşem. Bu etkinlikleri herkese tavsiye ediyorum" dedi.

'İLK DEFA AQUA PARKA GELDİM, ÇOK KEYİFLİ'

Etkinliğe katılan Aylin Karagöz ise “Günümüz çok eğlenceli geçiyor. İlk defa aqua parka geldim. Korkuyordum ama kaydırakların hepsinde çok eğlendim, keyifliydi. Öğrenci olduğumuz için ücretsiz olarak bu tarz etkinliklere katılmak bizim için çok önemli. Çünkü düşük bütçeyle geçiniyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YURT DIŞINDAN GELEN MİSAFİRLER DE MEMNUN

Avrupa'dan İzmir'e gelen genç öğrenciler de kafilede yer aldı. Almanya ve Portekiz'den gelen konuklar Çeşme etkinliğinde keyifli vakit geçirdi. Angus Duncan Campos de Carvalho McGill, “Kendimi iyi hissediyorum. İyi vakit geçireceğime de inanıyorum. İzmir çok güzel bir yer" dedi. Leyre Lahnemann Yagüe ise, “İzmir özellikle yaz tatili için mükemmel bir şehir" diye konuştu.

TAKVİMDE HER HAFTA ETKİNLİK

İzmirli gençler 30 Temmuz'da da deniz, kum, güneş üçlüsüyle bir gün geçirecek. Tarihi Havagazı Fabrikası'ndan saat 09.00'da buluşarak Akarca Plajı'na hareket edecek kafile 18.30'da dönecek.

AĞUSTOS VE EYLÜL AYLARINDA DA EĞLENCEYE DEVAM

Haberin Devamı

Program kapsamında 6 Ağustos'ta Çeşme Oasis Aquapark, 13 Ağustos'ta Özdere Gençlik Parkı, 20 ve 27 Ağustos'ta Çeşme Oasis Aquapark, 10 Eylül'de Dikili Plaj Tesisleri ve 17 Eylül Mordoğan Ardıç Plajı etkinlikleri bulunuyor.

Etkinliklere katılmak isteyenlerin '' adresinden başvuru yapabileceği belirtildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!