Güncelleme Tarihi:
İZMİR'de 12 yıldır aynı dekorla hizmet veren La Cigale Restoran yenilendi. Yenilik sadece dekorda değil mönüde de oldu. İspanya'nın Paella'sının yanısıra strudel, portakallı panna cotta, 3 föy orman meyvalı, kruvasan gibi tatlı ve pasta çeşitleri eklendi.
La Cigale Restoran'ın sahibi Joe Kohen, 12 yıl önce Fransız serası veya botanik bahçesi şeklinde oluşturduğu mekanı genç, dinamik, rahat hale getirebilmek için Mimar Murat Örgey'le çalıştı. 40 kişilik salon özel yemek, toplantı ve konsept yemekler için daha uygun hale getirildi. Bahçedeki bana konukların yemek öncesi ve sonrasında müzik dinleyerek keyifli anlar yaşayacağı şekilde tasarlandı. Dekorun yanısıra mönü de zenginleştirildi. İspanya'nın Paella'sının yanısıra strudel, portakallı panna cotta, 3 föy orman meyvalı, kruvasan gibi tatlı ve pasta çeşitleri eklendi. Çalışan kitleye saat 12.00 -15.00 arası 19.50 TL'ye içecek dahil bir menü uygulaması başlatıldı. Değişiklikler arasında Haftada 2 gün canlı müzik ve dj performansları da yer aldı.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF