Güncelleme Tarihi:
KIRÇİÇEĞİ restoranları, Anneler Günü'nde hem anneleri hem çocukları ağırladı. Minikler anneleri için mutfağa geçti, birbirinden güzel tahinli pideler yaptı.
Lezzet yolculuğuna 1985'te İzmir'den başlayan Kırçiçeği, Türkiye genelindeki 21 şubesiyle geleneksel Anneler Günü buluşmasına ev sahipliği yaptı. Etkinlikte anneler ve çocuklar Kırçiçeği'nde keyifli anlar yaşadı. Mutfaktan çıkan Kırçiçeği şefleri, çocuklara hamur açıp tahinli pide yapmayı öğretti. Önlüğünü takıp, oklavasını eline alan minikler, anneleri için harika bir lezzet yaratmanın tadını çıkarırken, anneler ise çocuklarının minik elleriyle yaptıklarını yemenin mutluluğunu yaşadı.
Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, miniklerin geleneksel lezzetleri profesyonel şefler eşliğinde öğrenirken hem eğlendiğini hem de annelerini mutlu ettiğini belirterek, "Kırçiçeği lezzetlerinin 7’den 70’e herkes tarafından beğenilmesinin nedeni de işte bu mutluluktan kaynaklanıyor" dedi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF