MHP Karşıyaka'dan Çakıroğlu Ormanı

Güncelleme Tarihi:

MHP Karşıyakadan Çakıroğlu Ormanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 15:00

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Karşıyaka İlçe Teşkilatı tarafından 2015 yılında kampüste çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Ege Üniversitesi Tarih Bölüm öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için hatıra ormanı kuruldu.

Haberin Devamı

Ülkü Ocaklarının Ege Üniversitesi Temsilcisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adını yaşatmak için MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nca 'Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı' kuruldu. Bayraklı sırtlarında tahsis edilen 2 hektarlık alana binlerce fidan dikildi. Fidan dikim törenine MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ile Çakıroğlu'nun anne ve babası da katıldı. Karataş, "Biz acılarla büyüyen, acılarla olgunlaşan bir milletin ve bir hareketin mensubuyuz. Kardeşimizin kaybının acısını hala ilk günkü gibi taşıyoruz. O verdiği soylu mücadeleyle Başbuğ Türkeş'in ifadesiyle Bayrak olmuş dalgalanmaktadır. Evet, bugüne kadar acımız bayrak olup dalgalanıyordu. Şimdi fidan oldu, kutsal vatan toprağı ile buluştu. Kök salıp orman olacak. Hepimiz gibi vatan toprağına sımsıkı bağlanacak ve hiçbir zaman bırakmayacak. Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na hasretimiz ve dualarımız gibi her gün bu fidanlar gibi büyüyecek. Karşıyaka ilçe başkanımıza ve de ilçe yönetimimize bu anlamlı organizasyon için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz da "Dava adamları ölmez. İşte yüzlerce Fırat buradayız ve daha binlerce Fırat var. Bu fidanlar da birer Fırat. Yeşeren her fidan, yücelen her ağaç bu vatanın toprağa kenetlenmiş Fıratlarıdır. O ölmedi. Sonsuza dek yaşayacak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Orman Bölge Müdürlüğü'nden getirtilen fidanlar toprakla buluştu.


BAKMADAN GEÇME!