Metayıldız’dan bir yatırım daha

Güncelleme Tarihi:

Metayıldız’dan bir yatırım daha
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2022 14:08

İzmir’in bilişim alanındaki devlerinden Metayıldız Bilişim Teknolojileri yeni bir yatırıma daha imza attı. Geçtiğimiz dönem yaptığı yatırımlarla sık sık adından söz ettiren ve son olarak yeni yerleşkesini açmaya hazırlanan firma şimdi de e-spor arenasına giriş yaptı.

Haberin Devamı

 

YÖNETİM Kurulu Başkanı Sedat Ocakcı’nın özel olarak ilgilendiği e-spor arenasında şimdiden adından bahsettiren Metayıldız Bilişim Teknolojileri ailesinin takımının ismi ise MTB Esports. Son olarak trend oyun PUBG kadrosunu duyuran MTB Esports şu anda PCS7 Avrupa’da final aşamasında mücadele ediyor.

EN BÜYÜKLERDEN OLMAYI HEDEFLİYOR
Bu kadar kısa zamanda ve sessizce e-spor ekosistemine giriş yapan Ocakcı, “E-spor ülkemizde gelişmekte olan ve ucu çok açık bir yatırım. Uzun zamandır doğru anın gelmesini bekledik ve doğru anı bulduğumuz anda yatırımımızın yönünü o tarafa çevirdik. Tıpkı Metayıldız Bilişim Teknolojileri ailemizde olduğu gibi MTB Esports tarafımızda da genç ve dinamik bir ekibimiz var” dedi.
İşlerine oldukça titiz davranarak gizli ve sessiz bir şekilde takımlarını kudruklarını paylaşan Sedat Ocakcı, “Şimdi önce doğru kadrolar kurmak, sonra da uzun süreli başarılar yakalama zamanı. İzmir’imizi ve güzel vatanımız Türkiye’mizi bulunduğumuz her alanda en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Uzun ve detaylı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Ocakcı, önce ülkemizin, ardından da dünyanın önde gelen e-spor şirketlerinden biri olmak istediklerini dile getirdi. Sedat Ocakcı, uzun vade hedefleri arasında kadrolarını maksimum verimlilikle en üst noktaya çıkarmak olduğunu da vurguladı.

Haberin Devamı

Metayıldız’dan bir yatırım daha

Metayıldız’dan bir yatırım daha

EN KURUMSAL ESPOR TAKIMI OLACAK
PUBG takımıyla Avrupa’nın en prestijli turnuvalarından birinde en iyi 32 takım arasına kalan Metayıldız Bilişim Teknolojileri’nin yeni göz bebeği MTB Esports ilerleyen günlerde adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.
Ülkemizde birçok e-spor kulübü bulunmasına rağmen şirket bazında çok fazla olmadığına dikkat çeken Ocakcı, sözlerine şöyle devam etti: “Biz bu sektöre öylesine yatırım yapalım diyerek katılmadık. Hedefimiz hem kurumsal, hem yönetimsel yapısıyla örnek alınacak bir e-spor şirketi olmak. İçinde insan kaynaklarından lojistik departmanına kadar geniş bir kadrosu olan ve aynı hedefe yürüyen bir yapılanmaya giriyoruz. Bütün yatırımlarımızda olduğu gibi bu sektörde de en zirvede tek başımıza olmak istiyoruz. Kim bilir belki de ilerleyen zamanlarda Metayıldız Holding çatısında bir arada bulunuruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!