Meta Yıldız yeni evine taşınıyor

Güncelleme Tarihi:

Meta Yıldız yeni evine taşınıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2022 05:04

Meta Yıldız Bilişim Teknolojileri çalışmalarına yeni ofisinde devam edecek. Firma sahibi Sedat Ocakcı, “Ekibim ve ben, misafirlerimizi ve iş ortaklarımızı yeni yerimizde ağırlamak için sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 

BU yıl yaptığı projelerle adından söz ettiren Sedat Ocakcı’nın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği Meta Yıldız Bilişim Teknolojileri yeni çalışma ofisine geçmek için gün sayıyor.

Meta Yıldız yeni evine taşınıyor

Meta Yıldız yeni evine taşınıyor

Önümüzdeki iki sene içinde halka arz edilmek için çalışmalarını sürdüren firma, Megapol Çarşı Kule’deki modern ofisinde hizmetlerine devam edecek. Misafirlerini yeni ofislerinde ağırlamak için sabırsızlandıklarını söyleyen Ocakcı, “Uzun zamandır hayalini kurduğumuz ofisimizde ülke çapında işler yapmak için gün sayıyoruz. 270 metrekare alanda son derece modern çizgiler taşıyan bir ofis tasarlattık. İşin en başından beri sıkı takipçisiyim. Hemen hemen her metrekaresiyle bizzat ilgilendim. Ekibim ve ben, misafirlerimizi ve iş ortaklarımızı ağırlamak için sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyoruz. Ancak gözüken o ki bu ofis en geç 1 yıl içinde bize küçük gelecek. Ve bu gelişme beni ayrıca mutlu ediyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!