Güncelleme Tarihi:
Yepyeni tatların farklı sunumlarla bir araya geldiği Margaux, yenilenen menüsü ile lezzetli sohbetlerin ve buluşmaların değişmeyen adresi olmaya devam ediyor. Executive Şef Murat Yıldız'ın deneyimlerini ve yaratıcılığını aktardığı yeni menüde Türk ve dünya mutfaklarından spesiyalleri yer aldı. Ege usulü safranlı balık çorbası, yaban mersini marineli levrek, ev yapımı tortellini, tornedo bonfile, karides saganaki, mojito cheese cake gibi her zevke ve damağa hitap edecek lezzetler keşfedilmeyi bekliyor. İmam bayıldı, kabak çiçeği dolması, yuvalama, kokoreç, beyti gibi geleneksel lezzetler Şef Murat Yıldız’ın dokunuşuyla yeniden yorumlanarak modern bir tarza dönüşüyor. Ürünlerin geleneksel tadını bozmadan ortaya çıkan yaratıcı ve leziz örnekler Margaux Restaurant’ın a la carte menüsünde yer aldı.