Machka Alsancak'ta özel buluşma

Güncelleme Tarihi:

Machka Alsancakta özel buluşma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 09:18

Machka Alsancak'ta özel buluşma

Haberin Devamı

İZMİR'de, Machka'nın Alsancak mağazasındaki geleneksel sezon daveti, cemiyet hayatından çok sayıda kişiyi biraraya getirdi.

Ayaydın&Miroglio Grup bünyesinde yer alan Machka Alsancak Mağazası'nda düzenlenen etkinliğe stil danışmanı ve moda editörü Mert Aslan da katıldı. Machka 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan tasarımlar, Mert Aslan'ın özel sunumu ve styling önerileri ile tanıtıldı. Machka ilkbahar yaz koleksiyonu, konukların büyük beğenisini kazandı.

Zamansız stile sadık kaldığı yüksek kalite tasarım anlayışını, kalıp, dikiş ve zanaatkar el işçiliği ile birleştiren Machka'nın 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonu ile narin ve özgür Machka kadınının modern ve renkli dünyasına davet ettiğini dile getiren Mert Aslan, illüzyon etkisi yaratan organze, uçuşan şifon jorjet ve şeffaf organdi kumaşların, kadınının ışıltılı aurasına renkli bir yorum getirdiğini söyledi.

Davete, giydikleri Machka tasarımlarıyla katılan birbirinden şık davetliler, etkinlik sırasında yeni koleksiyondan beğendikleri parçaları satın almayı da ihmal etmedi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01-02) Mert Aslan

03) Rahşan Ertuğrul

04) Melis Türkoğlu

05) Lale Çehreli

06) Kamile Özdamar

07) Gülören Altın

08)Cemaliye Utkanlar

09)Ela Atiz, Chris Padulano

10)Ayça Sularöz

11) Didem Özkardeş, Özge Özcan

12)Ebru Abay

13)Arzu Baybal

14)Nedime Sömek

15) Gülden Ceyhan

16 Feyza Aydın

17)Nurhan Sanchez, Meral Somak

18) Özden Karace

19)Emel Ayaydın

20)Esra Apak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!