Güncelleme Tarihi:
DOĞALGAZ vanası üreticisi Çağıral Makine'nin sahiplerinden Ali Çağıral ve Oktay Çağıral'ın oğulları Arda Çağıral ile Alper Çağıral, yiyecek sektöründe kendilerini göstermek amacıyla Cenko'nun Yeri adını verdikleri Türk lokantasını açtı.
Kısa süre önce 4'ncü Sanayi Sitesi köşesinde Bornova Devlet Hastanesi karşısındaki akaryakıt istsyonu içinde hizmete giren lokantanın açılışına çok sayıda davetli katıldı. İşyeri sahiplerinden Arda Çağıral, çorba, meze, zeytinyağlı, sulu, etli yemekler, ızgaralar ve tatlılar ile çevre esnafıyla, Türk yemeklerini sevenleri ağırlamaya başladı. İşletme sahiplerinden Arda Çağıral ve Alper Çağıral, kelle Söğüş’de de iddialı olduklarını “Meraklısı bilir. İyi söğüş kuzu kellesinden hazırlanır. Kelle bütün olarak haşlanır ve ayıklanır. Kelle söğüşün müşterinin isteğine göre neresinden (Dil,yanak,beyin,karışık) istenirse ona göre hizmet edilir. Çağırallar İyi bir kelle söğüş yemek istiyorsanız Cenko’nun Yerine uğramadan geçmeyin dedi.Kuzen Çağıral'lar, damak zevkinde düşkün lezzet tutkunlarını beklediklerini söyledi.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF