Kruvasandan sonra şimdi de dondurma

Güncelleme Tarihi:

Kruvasandan sonra şimdi de dondurma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2021 20:33

ZOR olanın peşinden giderek İzmir’de Fransız tatlarıyla kendini kanıtlayan Léone Patisserie&Boulangerie, “Dondurma ben de varım” diyor. Dondurmalarının da en az kruvasanları kadar lezzetli olduğunu söyleyen marka, İzmir’de üç şubeyle faaliyetlerini devam ettiriyor. Léone’nin hem Türk, hem de Fransız kimliği taşıyan bir aile tarafından kurulduğunu dile getiren Yasemin Gürgan Deniz, şöyle devam etti:

Haberin Devamı


KARDEŞLER İŞ BAŞINDA
“5 kardeş marka için emek harcıyoruz. Fransa’nın eşsiz lezzetlerini İzmirlilerle paylaşıyoruz. 5 farklı meslek grubundan olan kardeşlerden en büyüğümüz Tuba’nın Fransa’da aldığı pastacılık eğitimi ve çalışma sürecinin ardından Türkiye’ye dönmesiyle Léone hayata geçti. Léone bugün mutfağı, croissant, eclair, quiche ya da tarte tatin gibi en sevilen tatlarını artisan yöntemlerle hazırlıyor.”

Kruvasandan sonra şimdi de dondurma

AYRI KİMLİK OLUŞACAK
Yasemin Gürgan Deniz, dondurma serüveni ise şöyle aktardı: “İtalya’da aldığımız gelato eğitimiyle 2019’da başladığımız dondurma üretimimizde bu yıl altyapıya yatırım yaptık. Dndurmamızın da en az kruvasanımız kadar lezzetli olduğunu kanıtlamak üzere yola çıktık. Süt şekeri pancarı ve tamamen doğal meyvelerle ürettiğimiz dondurmamız için kısa zamanda müşterilerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Ürettiği her üründe çıtayı her zaman bir üste taşıma gayesi olan Léone, dondurmayla da adından söz ettirmeyi hedef haline getirmiş durumda. Önümüzdeki sezon dondurmayı Léone yapısı içinde ayrı bir kimlik olarak parlatmak istiyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!