Kemeraltı'na Genç Bakış

Güncelleme Tarihi:

Kemeraltına Genç Bakış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 12:17

Kemeraltı'na Genç Bakış

Haberin Devamı

EGİAD, "Gençlerin gözüyle Kemeraltı" başlıklı bir proje yarışması düzenledi. Yarışma ile Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın yerli ve yabancı turistler için yeniden çekim merkezi haline gelmesi hedeflendi.
EGİAD, tüm öğrencileri yarışmaya davet ettiğini belirtirken, İzmir'de bulunan, 15-30 yaş arası lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bireysel veya ekip olarak katılabildiği yarışmada son başvuru tarihi 6 Mayıs olarak belirlendi. Proje Ödül Töreni ise 23 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlerden birinci 3 bin TL, ikinci 2 bin TL, üçüncü ise bin TL proje ödülü alacak.
Yarışmaya katılım için proje fikirlerinin; fikir@egiadbiz.com mail adresine iletilmesi gerektiğini belirten EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, şu ana kadar duyuru amaçlı İzmir okullarına 100'ün üzerinde afiş asıldığını belirtti. Gençlerin projeye gösterdikleri ilgiden son derece memnun olduklarını dile getiren EGİAD Başkanı Seda Kaya, gençlerin sesi olmaya özen gösterdiklerini vurguladı.
EGİAD Kent Raporları Projesi kapsamında ise daha önce geniş kapsamlı bir 'Kemeraltı Raporu' hazırladıklarını hatırlatan EGİAD Başkanı Seda Kaya, “Şimdi de bu noktadan hareketle, EGİAD BIZ Projemiz ve Kemeraltı Proje Yarışmamızla; bölgeye bir de gençlerimizin gözlerinden, fikirlerinden bakmak istedik. Geçmiş nesillere oranla dünyayla daha fazla entegre, geleceğimizi temsil eden gençlerimizin gözünden Kemeraltı'na yeni bir perspektiften bakacağız. Çok güzel ve ilginç projeler çıkacağına inanıyoruz. Yarışmaya tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz" dedi.
İZMİR (DHA)
foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!