Kemalpaşa'ya Tabiat Park yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kemalpaşaya Tabiat Park yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 14:29

Kemalpaşa'ya Tabiat Park yapılıyor

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesindeki Savanda Göleti çevresinde inşasına başlanan Tabiat Parkı'nın rıhtım direkleri dikilirken kıyı şeridi de buna uygun hale getirildi.

Savanda Göleti çevresinde yaklaşık 200 dönüm üzerinde inşasına başlanan Tabiat Park projesinde ikinci etap çalışmaları başladı. Geçen yıl projelendirilen ve bu yıl başında ilk kazması vurulan projede, rıhtım direkleri dikilmeye başlanırken; kıyı şeridi de buna uygun hale getirildi.

Çocuk oyun alanları, mescidi, kulisi, balık restoranı, büfeleri, anfi tiyatrosu, 3 buçuk kilometrelik yürüyüş yolu ve gezi alanlarıyla sadece Kemalpaşa'ya değil İzmir'den gelen misafirlere de hizmet verecek olan Tabiat Parkı'ndaki ikinci etap çalışmaların, kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Kemalpaşa Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan Tabiat Parkı'nı kısa sürede hizmete açmayı planladıklarını açıklayan AK Partili Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "İlçemizin ihtiyacını göz önüne alarak geçtiğimiz yıl projelendirerek bu yılki yatırım programına aldığımız projede iki rıhtımın da direkleri dikilmeye başlandı. Yine, göletin kıyısı da bu rıhtımlara uygun hale getirildi. Belediyemize ait tapulu arsaların da bulunduğu 200 dönümlük bir kullanılabilir alanımız oldu. Şimdi bütün projemizi bu alan üzerine inşa ediliyoruz. Tabiat Parkı sayesinde ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatının daha da zenginleşeceğine ve vatandaşlarımızın, aileleriyle birlikte güzel zaman geçireceği inanıyoruz" dedi.

KEMALPAŞA(İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!