Kemalpaşa'da hedef bozuk yol bırakmamak

Güncelleme Tarihi:

Kemalpaşada hedef bozuk yol bırakmamak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 10:25

Kemalpaşa'da hedef bozuk yol bırakmamak

Haberin Devamı

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu, göreve geldiklerinden bu yana ilçe genelinde 1 milyon 230 bin metrekare yol yapım çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kemalpaşa'da ilçe merkezi başta olmak üzere kırsal mahalle ve eski beldelerdeki yol yapım çalışmaları sürüyor. İZSU tarafından yapılanlar başta olmak üzere diğer tüm alt yapı çalışmaları tamamlan yerler ile çeşitli nedenlerde bozulan yollar elden geçiriliyor. Bozulan yollardan bazıları onarılırken, bazıları da yenilerek daha modern hale dönüştürülüyor. Yol yapım çalışmalarında bir yenilik yapan Kemalpaşa Belediyesi, bazı mahallerde renkli kilit parke taşı kullanmaya başladı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Göreve geldiğimizden bu yana ilçe genelinde 1 milyon 230 bin metrekare yol yapım çalışması gerçekleştirdik. Bunları yaparken de hiçbir zaman siyaset yapmadık. Kurum ve kuruluşları bahane ederek hizmetten kaçınmadık. Yaptığımız diğer bütün çalışmalarımız Kemalpaşa'mıza nasıl değer kattıysa, yol yapım çalışmalarımızla da adeta ilçemizi nakış nakış işledik. Kemalpaşa tarihinin en büyük yol yapım çalışmasını gerçekleştirdik" dedi.

İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de renkli kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğünü belirten Uğurlu, "Çalışmalara öncelikli bölgelerden başladık. Önem arz eden birçok bölgeyi tamamladık. Vatandaşlarımız yolların modern bir görünüme kavuşmasından oldukça memnun. İlçemizde el değmedik bir yer bırakmayacağız" diye konuştu.

KEMALPAŞA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!