Güncelleme Tarihi:
KAYA İzmir Thermal & Convention, deniz ve doğa manzarası eşliğinde Osmanlı - Türk Mutfağı'ndan oluşan açık büfesiyle iftar sofralarında misafirlerini ağırlayacak.
Smyrna Restaurant'ta ramazan için birbirinden zengin iftar mönüsü seçenekleri hazırlanan otelde, Türk ve Osmanlı mutfağının özel tatları geleneksel iftariyelikler ile birleştirilerek misafirlere iftar keyfi yaşatılacak. Ramazan ayına özgü geleneksel tatlardan oluşan zengin açık büfesinde Otel Başaşçısı Nejdet Polat ile Otel Yiyecek -İçecek Müdürü Timur Yurtseven ve ekibinin hazırladığı iftariyeliklerden çorbalara, ara sıcaklardan ana yemeklere kadar Türk - Osmanlı mutfağının seçkin lezzetleri yer alıyor. Ege usulü tarhana çorbası, tereyağlı mercimek çorbası, peynirli su böreği, kıymalı gül böreği, saray usulü incik kebabı, zerdeçallı soğan dolması, piliç islim kebabı, piliç şehzade, saray usulü kuzu sarma, kekikli kuzu tandır, sakızlı muhallebi, fıstıklı güllaç,türk tatlı tabağı ve daha birçok lezzet ile iftarlar bir şölene dönüşüyor.
Kaya İzmir Thermal & Convention'da 0-6 yaş arası ücretsiz, 06-12 yaş arası yüzde 50 indirimli ve gruplar için özel set menü fiyatları hazırlandı.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF