Güncelleme Tarihi:
HEM GÖZE, HEM DAMAĞA
HİTAP EDEN LEZZETLER
HER yıl geliştirdiği ve genişlettiği menüsüyle konuklarına farklı tatlar sunan Limon Köyiçi, hem dünyadan, hem de füzyon mutfağından lezzetlere yer veriyor. Bu sene de misafirlerine benzersiz bir menü oluşturan mekanın mutfağı şef Eyüp Gül ve ekibine emanet. Limon Köyiçi yaz boyunca her damak zevkine uygun lezzetleri ve renkli sunumlarıyla göze ve damağa hitap ediyor. Konuklarına eğlenceli ve samimi bir ortam sunan mekan birbirinden özel tatların yer aldığı menüsüyle dikkat çekiyor. Alaçatı’nın ruhunu yansıtan bir menü ortaya çıkardıklarını söyleyen şef Gül, “Menümüzü oluştururken farklı ülkelerin yöresel ürünlerini farklı tekniklerle sentezleyip füzyon yemek kültürünü benimsedik. Tarladan sofraya bir anlayışa öncelik verdik. Anadolu’nun bereketli topraklarının eşsiz Ege Denizi ile öpüştüğü bu coğrafyada iyi bir ot yemeği yapılacaksa otun en iyisi burada, deniz mahsullü bir yemek yapılacaksa balığın en iyisi yine burada mevcut. Bunca zenginlik içinde iyi bir menü oluşturmak bizim için hiç de zor olmadı” diyor.
FARKLI MÜZİK TARZLARI
DJ Yiğit ise farklı zevklere hitap eden müzik seçkileriyle misafirlerine eğlenceli saatler yaşatıyor. DJ Özdemir, Limon Köyiçi’nin farkını şu cümlelerle dile getiriyor: “Misafirler RNB dinlerken bir anda ‘Batsın Bu Dünya’ya geçiş yapabiliyor. ‘Bizim tarzımız yok’ derken bundan bahsediyoruz. Geniş bir müzik listemiz var. Yabancı müzik çalarken birden oyun havasına, halaya, Karadeniz’e kadar uzanabiliyoruz. İnsanlar da en çok bunu seviyor. 7’den 70’e herkes Limon Köyiçi’nden müzikal anlamda mutlu ve müziğe doymuş olarak ayrılıyor. Olmayan tarzımızı koruyarak bu kültüre yön vermeye devam etmek istiyoruz.”