Kali’nin başarısı ekip çalışmasında gizli

Güncelleme Tarihi:

Kali’nin başarısı ekip çalışmasında gizli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2024 06:28

Kali Beach olarak kaliteli hizmet, fiyat istikrarı, zengin yeme-içme imkanlarıyla öne çıktıklarını belirten Kali Beach’in sahibi Mertcan Uzun, “Çeşme’de sezon kısa ama biz burada ekip olarak her yeni sezona aylarca hazırlanıyoruz, büyük emek sarf ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 


Kali Beach olarak kaliteli hizmet, fiyat istikrarı, zengin yeme-içme imkanlarıyla öne çıktıklarını belirten Kali Beach’in sahibi Mertcan Uzun, “Çeşme’de sezon kısa ama biz burada ekip olarak her yeni sezona aylarca hazırlanıyoruz, büyük emek sarf ediyoruz” diyor.
Yaz aylarının vazgeçilmez adresi haline gelen Kali, ziyaretçilerini berrak suları ve eşsiz manzarasıyla büyülüyor. Bu doğal cennet, deniz tutkunlarına unutulmaz bir kaçış sunuyor. Biz de Kali’nin sahibi Uzun’la Kali Beach’e dair planları ve nasıl bir sezon yaşanacağını konuştuk. Rizeli bir ailenin çocuğu olan Mertcan Uzun, yıllarca hem Trabzon hem de İstanbul’da turizm sektöründe önemli işlere imza atmış. Uzun süre yazları Çeşme’ye tatile gelen Uzun, bundan 5 yıl önce burada ticaret yapmaya karar verir. Birçok işletme açan, daha sonra onları satıp yeni bir yapılanmaya giren Mertcan Uzun, geçtiğimiz yıl Kali Beach’i ve Noola isminde bir gece kulübünü kurar.

Haberin Devamı

Kali’nin başarısı ekip çalışmasında gizli

İSKELE VE KUM ALANI VAR
Kali olarak genç nesile hitap ettiklerini ifade eden Uzun, temiz ve düzgün bir hizmet verdiklerini kaydetti. Mertcan Uzun, “İnsan ayrımı yapmıyoruz. Bizim gibi hizmet veren birçok işletme çocuk almazken biz ailece plaj keyfi yapmalarını sağlıyoruz. Ailelerin geldiği işletmeler her zaman daha düzgün ve kaliteli hizmet verir. Kimseyi ayırmadan hizmet sunuyoruz. En önemli konulardan biri de fiyat istikrarı. Bizde kim gelirse gelsin hem giriş hem de yemek fiyatları sabittir” şeklinde konuşuyor.
En önemli farklarından birinin de plajın hem kum hem de iskele alana ait olduğunun altını çizen Uzun, “Çeşme’de plajla ya iskele ya da sadece kum üzerine kurulu. Ama biz iki alanda da misafirlerimizi ağırlıyoruz” diyor.

Kali’nin başarısı ekip çalışmasında gizli

Haberin Devamı

BİZDE İNSAN AYRIMI YOK
Çeşme’de müşteriyi en çok rahatsız eden şeyin beach kulüplerin kapısındaki güvenlikler olduğunu dile getiren Mertcan Uzun, şunları söylüyor: “Biz kendi güvenliğimizi kendimiz sağlıyoruz. Buraya gelen kimseden kapıda para istemiyoruz. En büyük artımız da bu. İnsanlar buraya gelirken korkmuyor. Çünkü buraya gelirken hem kapıda bozulmayacaklarını biliyorlar hem de rahatça denize girip, eğlenebileceklerini biliyorlar. Ve bu özelliğimiz kulaktan kulağa dolaşıyor, insanlar bizi tercih ediyor.”

Kali’nin başarısı ekip çalışmasında gizli

TRENDLER TAKİP EDİLİYOR
Eğlence sektörünün sürekli değiştiğini, birçok dinamiğin rol oynadığını paylaşan Uzun, “Genç nesile hitap eden, onları mutlu eden bir hizmet anlayışımız var. Halkla ilişkiler çalışmalarını çok iyi sürdürüyoruz. Farklı şehirlerdeki gençlere kendimizi anlatıyoruz. Müşterinin bize gelmesini beklemiyoruz. Müziği ve konsepti de iyi takip ediyoruz. Kış mevsiminde yeni sezon hangi müziklerin tutacağını, hangi konseptin tercih edileceğinin çalışmasını yapıyoruz. Önceki 3-4 yıl boyunca genelde rap müzik yapan sanatçılara ağırlık vermiştik. Bu kış yeniden pop müziğe dönüş yaptık. Örneğin bu yıl Hande Yener’le çalışma kararı aldık. Zira kendisi Z kuşağı tarafından çok tercih edilen bir isim. Bu şekilde ilerlemek gerekiyor.”

Haberin Devamı

Kali’nin başarısı ekip çalışmasında gizli

EN İDEAL NOKTA
“ALTIN kumların üzerinde uzanan plajımız, kristal berraklığındaki deniziyle adeta bir kartpostalı andırıyor” diyen Mertcan Uzun, “Plajın en çekici özelliklerinden biri, şık iskeleleri ve ahşap gazeboları. İskelelerden uzanan ahşap yollar denizle bütünleşen bir atmosfer yaratırken, gazebolar serin gölgeleriyle dinlenme alanları sunuyor. Her bir gazebo, konuklara özel servis ve rahatlatıcı manzaralar eşliğinde hizmet veriyor. Ayrıca, haftanın belirli günlerinde düzenlenen happy hour etkinlikleri plajın atmosferine ayrı bir renk katıyor. Renkli kokteyller ve müzik eşliğinde geçen bu organizasyonlar, konuklarına keyifli bir sosyal deneyim yaşatıyor. Eğer bir günü plajın keyfini çıkararak geçirmek istiyorsanız, Kali Beach sizleri doğanın kollarına davet ediyor. Burası, unutulmaz anılar biriktireceğiniz bir yer olmaya aday” ifadelerini kullanıyor.

Haberin Devamı

UZUN HAZIRLIK SÜRECİ
MUTFAĞA özel bir önem verdiklerini ifade eden Mertcan Uzun, mutfak şefi Sedat Azizoğlu’nu Panama’dan getirdiklerini söylüyor. Uzun, şöyle devam ediyor: “Aylar boyunca menüye çalıştık. Müşteriye sunmadan önce yemeklerimizi onlarca kez test ettik. Yemekle ilgili hiçbir şikayet almadık. Suşi ekibi Türkiye’nin en iyilerinden biri. Bir beach kulüpte bu kadar iyi bir suşi olduğunu düşünmüyorum. Menümüzde ahtapot bile var. Mutfakta çok iddialıyız.” “Burası 3 ay açık gibi görünüyor ama biz martta geldik. Kapatıp gitmemiz kasım ayını buluyor. Ön hazırlık süreci planlamalar için uzun süre buradayız” diyen Mertcan Uzun, planları arasında restoran ve eğlence mekanı açmak olduğunu da sözlerine ekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!