Kaan Özelçam İDA Kupası dans severlerle buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Kaan Özelçam İDA Kupası dans severlerle buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2019 13:31

İzmir Dans Atölyesi organizatörlüğünde her yıl Türkiye Dans Sporları Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen İDA Kupası, 4. yılında Karşıyaka Belediyesi’nin destekleriyle, yakın zamanda kaybettiğimiz dans sporcusu Kaan Özelçam anısına, 4. Kaan Özelçam İDA Kupası adıyla 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde dans severlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

 

Kaan Özelçam, lösemi ile 2012 yılından beri mücadele eden, lösemiyi 2 kere yenip tekrar dans pistlerine dönmüş ve büyük bir azim ve dans aşkıyla başarıdan başarıya ulaşmış özel bir genç adamdır. Geçtiğimiz yıl ilik nakli olan güzel gencimiz, bu yıl başında ışıklarla buluştu. Çalışmanın, azmin, dans tutkusunun vücut bulmuş hali olan Kaan Özelçam ismini İDA Kupası ile birlikte ölümsüzleştirerek, lösemi ile mücadele eden güzel yüreklere dikkat çekmek ve destek olmak hedeflenmektedir.

2016 yılından bu yana İzmir Dans Atölyesi tarafından ulusal katılımla düzenlenen İDA Kupası, geçtiğimiz yıl uluslararası ünvanını da bünyesine kattı. Dünya Dans Sporları Federasyonu’na bağlı uluslararası etkinlikle, izleyicilere muhteşem bir dans şöleni sunmaya hazırlanıyor. Dünya ve Türkiye sıralamalarındaki yerlerini yükseltmek amacıyla kıyasıya mücadele edecek sporcular, 7 farklı ülkeden hakemler tarafından değerlendirilecekler.

Haberin Devamı

4. Kaan Özelçam İDA Kupası, 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Her iki günde de 08.30 da başlayacak yarışmada Minikler, Yıldızlar, Gençler, Yetişkinler ve Büyükler yaş kategorilerindeki sporcular, Latin (Samba, Cha Cha, Rumba, Paso Doble, Jive) ve Standart (İngiliz Valsi, Avrupa Tangosu, Viyana Valsi, Foxtrot, Quickstep) danslar disiplininde yarışacaklar. Seyircilerin merakla beklediği en ihtişamlı bölüm olan Gala Programı ise, Cumartesi ve Pazar günleri 19.00 da başlayacak. Seyirciler, Cumartesi günkü Gala Programı’nda Türkiye’nin en iyi sporcularını izlerken, Pazar günü gerçekleşecek Gala Programı’nda ise bu kez dünya sıralamasında en üstte yer alan sporcuları izleme fırsatı yakalayacaklar. Gala programları,Türkiye'de bir ilk olarak 3 yıldır her iki gün de canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilmekte olup bu sene de hem cumartesi hem pazar günü gala programı canlı müzik eşliğinde dans severlerle buluşacak.

Detaylı bilgiyi 0 232 3862299 numaralı telefonla İzmir Dans Atölyesi’ne ulaşarak ya da www.idacup.com internet sitesini ziyaret ederek edinebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!