Jolly Joker, Alaçatı’da yıldız rüzgarı estirecek

Güncelleme Tarihi:

Jolly Joker, Alaçatı’da yıldız rüzgarı estirecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2022 05:15

2008’DE İstanbul’da müzikal yolculuğuna başlayan, canlı müziğin popüler adresi Jolly Joker, geçen 13 yıl içinde kültür alanlarını genişleterek 10 şehirde 19 farklı mekanla büyük bir aileye dönüştü. Her yıl Türkiye genelinde yaklaşık 1.5 milyona yakın müzikseveri ağırlayan Jolly Joker’in misyonlarından biri de farklı müzik tarzlarını tek çatıda toplamak. Müziği ve eğlenceyi herkes için erişilebilir kılmak. Jolly Joker, her yaz Alaçatı’da da kaliteli canlı müzik denilince akla ilk gelen mekanların başında geliyor.

Haberin Devamı


SEZONA ÇOK HIZLI BAŞLADIK
Jolly Joker Genel Müdürü Can Aydoğdu, “Alaçatı mekanımız aslında Jolly Joker sahnesiyle bütünleşmiş Türkiye’nin farklı tarzlarda sevilen isimlerini müzikseverlerle buluşturmak üzere açıldı. Açıldığından bu yana hem tatilcilerin, hem de İzmir’in yaz döneminde tercih edilen canlı müzik mekanı oldu. Bu sezona da hızlı başladık. İlk konserimiz Hakan Altun’da uzun kuyruklar oluştu. Sezona bu ilgiyle başlamak Jolly Joker markasının ve sanatçıların eğlence-müzikseverlere kurduğu bağı, yatırımlarımızı doğru yerlere yaptığımızı gösteriyor. Gülşen, Hakan Altun, Yıldız Tilbe, Berkay ve çok daha fazla sevilen sanatçı yaz boyunca Jolly Joker Alaçatı sahnesinde her zaman olduğu gibi misafirlere keyifli, özel anlar yaşatacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

MİSAFİRLERİMİZ BİZE GÜVENİYOR
Sezon boyunca 50 bin misafiri ağırlamayı beklediklerini belirten Aydoğdu, şöyle devam etti: “İzmirlilerin özellikle hafta sonu programlarına, tatilcilerin ise akşam planlarına mutlaka Jolly Joker’i dahil ettiklerini gözlemliyoruz. Bunun nedeninin de sahnemizde yer verdiğimiz sanatçılarımızın Jolly Joker markasıyla bütünleşmesi ve misafirlerimizin kaliteli müzik deneyimi yaşayacaklarının, hayal kırıklığına uğramayacaklarının bilincinde olmaları. Yıllardır sektörün öncülerinden biri olarak misafirlerimizle güven ve sadakat çerçevesinde bağ kurmak bizim için oldukça mutluluk verici.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!