İzmir’den Avrupa’ya sağlık köprüsü

Güncelleme Tarihi:

İzmir’den Avrupa’ya sağlık köprüsü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2021 12:04

İzmir’de 2004 yılından beri Yıldız Uysal’ın kurucusu olduğu Estrella Medikal Group bünyesinde hizmet veren Clinicas Estrella, A’dan Z’ye tüm güzellik uygulamalarını tek çatı altında buluşturuyor.

Haberin Devamı

Deneyimli kadrosuyla İzmir’in yanı sıra Ege Bölgesi ve tüm Türkiye’den müşterileriyle buluşan Estrella, Almanya’daki üç şubesiyle de çözümler sunuyor.

A’DAN Z’YE TEK ÇATIDA

Uysal, “Danışmanlığını yaptığımız doktorlarımız tarafından plastik cerrahi, diş, sigara bırakma, biorezonans, ozon terapi, medikal estetik, epilasyon ve zayıflama amaçlı bölgesel incelme, saç, tırnak ve kuaför uygulamalarını bir arada sunuyoruz. Yenilikleri sürekli takip ediyor, son teknolojik cihazları kullanıyoruz. Saç ekimi dahil olmak üzere birçok işlemi yapabiliyoruz. Avrupa ve Arap ülkelerinden bile müşterilerimiz var. Almanya’da da Franfurt, Düsseldorf ve Stuttgart şubelerimiz ile yatırım yaptık” diye konuştu.

SAĞLIK TURİZMİ HİZMETİ

Estrella olarak önemli bir yatırıma daha imza attıklarını ve sağlık turizmi konusunda da hizmet verdiklerini kaydeden Yıldız Uysal, şöyle devam etti: “Bir paket halinde, havaalanı transfer, rehberlik, 5 yıldızlı konaklama ve güzellik uygulamaları dahil tüm hizmetleri bir arada sunabiliyoruz. Böylelikle sağlık turizmiyle de İzmir ve Ege’ye katkı sağlıyoruz. Uzman kadromuzla müşteri memnuniyeti esaslı çalışıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!