İzmir’de doğdu hedefi Türkiye markası olmak

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de doğdu hedefi Türkiye markası olmak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2021 14:01

Startkey Yönetim Kurulu Başkanı Halil Altunsu, “Franchise ofislerine adaletli bir ortaklık yapısı vadediyoruz. Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’ne uygun hukuki altyapı oluşturarak ofislerin kurulum süreçlerini hızlandırıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

GAYRİMENKUL sektörünün güçlü aktörlerinden İzmirli Startkey, büyümesini sürdürüyor. 2013’ten bu yana birçok başarıya imza atan Startkey, bugün İzmir’in yanı sıra Ankara, Balıkesir, Denizli ve Uşak’ta da hizmet veriyor. Tüm Türkiye’ye yayılma hedefinde olan markanın, toplam 25 ofisi bulunuyor. Startkey, franchise ağını genişleterek de büyümesini sürdürmek istiyor.

İzmir’de doğdu hedefi Türkiye markası olmak

DÖNÜŞÜME DAVET EDİYORUZ

“Üniversitelerin emlak ve emlak yönetimi bölümünü bitirmiş ya da mesleki yeterlilik belgesini edinmiş danışmanlarla çalışıyoruz” diyen Startkey Yönetim Kurulu Başkanı Halil Altunsu, “Gayrimenkul sektöründe gerçek anlamda var olmayı arzulayan girişimcileri markamıza bekliyoruz. Startkey çatısı altında yer almak isteyen meslektaşlarımızı da dönüşüme davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İzmir’de doğdu hedefi Türkiye markası olmak

AKADEMİ SAYESİNDE EĞİTİM

Halil Altunsu, çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri aktardı: “Startkey Türkiye olarak franchise ofislerine adaletli bir ortaklık yapısı vadediyoruz. Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’ne uygun hukuki altyapı oluşturarak ofislerin kurulum süreçlerini hızlandırıyoruz. Pazarlamada günceli yakalayan Startkey ofislerine dijital görsel ve CRM yazılımı desteği sunuyoruz. Eğitim anlamında broker ve danışmanlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Startkey Akademi bünyesinde online ve yüz yüze eğitim imkanı sağlayarak danışmanlarımızın profesyonelleşmesini hedefliyoruz. Ticarete sıfırdan başlayanlara özel anahtar teslim girişimcilik fırsatı sunuyoruz. Zamansal ve finansal tasarruf sağlıyoruz.”

TOPRAKTAN BİTİME SATIŞ PAZARLAMA

TOPRAKTAN bitime kadar tüm satış-pazarlama faaliyetlerini üstlendiklerini dile getiren Halil Altunsu, Startkey profesyonelliğinin farkını ortaya koyduklarını dile getirdi. Altunsu, şöyle devam etti: “Satış öncesi ve sonrası sunduğumuz hizmetlerle hem müşteriler hem müteahhit tarafını yalnız bırakmıyoruz. Startkey danışmanları müşteri memnuniyeti odaklı ve etik ilkelere bağlı olarak hizmet sunuyor. Satış ve kiralama işlemlerinde tarafları en doğru şekilde temsil ediyor, süreci şeffaf olarak yönetiyor. Startkey’in müşterilerini hızla sonuca götürmek için çalışan uzman danışman kadrosu ve geniş portföy havuzu var.”

Haberin Devamı

KENDİ İŞİNİN PATRONU

“EKİP ruhunun başarının anahtarı olduğuna inanan Startkey Türkiye, günden güne büyüyor” diyen Halil Altunsu, “Startkey’i tercih edecek olan girişimciler minimum maliyete karşılık maksimum kazanç elde ediyor. Startkey’in kurumsal yapısına katılarak sektöre giriş yapabilir, kendi işinizin patronu olabilirsiniz” diyerek, çağrıda bulundu.

SOSYAL SORUMLULUKTA DA VARIZ

KOÇTAŞ, Arçelik ve File gibi markalarla da işbirlikleri yaptıklarını dile getiren Halil Altunsu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk Eğitim Vakfı, Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Ege Orman Vakfı gibi önemli vakıflarla çalışıyoruz. Marka, uzun zamandır müşterileriyle birlikte desteklediği elektronik atık toplama projesini sürdürüyor. Toplanan atıklarla ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim hayatına katkıda bulunuyor. Ayrıca özel günlerde Startkey danışmanları adına bağışlar yaparak sosyal sorumluluk bilincini yaymaya çalışıyor. İzmir Torbalı Yoğurtçular’daki ağaçlandırma sahasına 5 bin fidan bağışında bulunan marka, Startkey Türkiye Hatıra Ormanı’nı oluşturdu. İzmir’in yeşil dokusunu büyütmek için adım atan Startkey gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakmak istiyor. Bu konuda da sektörde ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!