İzmir Üniversitesi'ne birincilik

Güncelleme Tarihi:

İzmir Üniversitesine birincilik
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 11:54

İzmir Üniversitesi'ne birincilik

Haberin Devamı

İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Korhan Topcu ve bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan 'Emniyet Gelecektir' isimli kamu spotu projesi, Trafik Hayattır Kurumsal Sorumluluk Platformunun düzenlediği kamu spotu yarışmasında birinci oldu.
Doğuş Otomotiv'in kurumsal sosyal sorumluluk platformu olan Trafik Hayattır tarafından, 2016 yılında televizyonlarda gösterilecek kamu spotu filmini belirlemek için gerçekleştirilen Kamu Spotu Yarışmasının kazananları belli oldu. 422 filmin katıldığı yarışmada jüri, yönetmenliğini İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Korhan Topcu'nun yaptığı 'Emniyet Gelecektir' isimli filmi birinciliğe layık buldu. Birinci Korhan Topcu filmini ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak'la tekrar çekerek, ekranlara taşıyacak.
Korhan Topcu, “Çekimler İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Germiyan köyünde tamamlandı. Ekipteki öğrencilerimizin projeye olan inanç ve arzuları, projenin birinci seçilmesindeki en büyük etken oldu" dedi. Projede Sinema TV Bölümü birinci sınıf öğrencileri Doğukan Güngör, İpek Özcan, Serhan Solak, Kaan Ergüler, Güneş Zorlu, Işıl Gülsu Kıral ve Sinema TV ikinci sınıf öğrencisi Uğur Bartu Haktanır da yer aldı.
İZMİR (DHA)
foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!