İzmir Barosu Başkanı Özcan'a kutlama ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

İzmir Barosu Başkanı Özcana kutlama ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 13:28

- İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Doğru ve İzmir Emniyet Müdürü Uzunkaya'nın da aralarında yer aldığı resmi kurum temsilcileri, İzmir Barosu Başkanlığına seçilen Aydın Özcan'ı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru ve İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'nın da aralarında yer aldığı resmi kurum temsilcileri, İzmir Barosu Başkanlığına seçilen Aydın Özcan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

İzmir Barosu’ndan yapılan açıklamaya göre yeni başkan Aydın Özcan’ı kutlama ziyaretleri sürüyor.

İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Korkmaz ve İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Celal Kocabaş, İzmir Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Osman Ermumcu, İzmir Bölge İdare Mahkemesi 2. Kurul Başkanı Zeynel Ilıca ve İzmir Bölge İdare Mahkemesi 3. Kurul Başkanı Ertuğrul Yılmaz, Özcan'ı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Aydın Özcan, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, yeni yönetim olarak tüm sivil toplum örgütleri, meslek odaları, yerel yönetimler ile çeşitli kurum ve kuruluşlarla ortak projelere imza atmak istediklerini hatırlattı ve bu konuda üzerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Bazı meslektaşlarının görevlerini yerine getirirken adliyede yaşadıkları sıkıntıları da aktaran Özcan, bu konuda İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü ve diğer resmi kurum temsilcilerinin desteğini istedi.

Özcan ayrıca, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti de dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!