İTK'lı öğrencilerden "Grease" müzikali

Güncelleme Tarihi:

İTKlı öğrencilerden Grease müzikali
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 12:27

İTK'lı öğrencilerden "Grease" müzikali

Haberin Devamı

İZMİR Özel Türk Koleji (İTK) öğrencileri ve öğretmenleri tarafından İngilizce olarak sahneye konulan Grease Müzikali beğeniyle izlendi. Müzikalin bilet satışından elde edilen gelir, Koruncuk Vakfı'na bağışlandı.

Aynı isimli Broadway Müzikali'nden sinemaya uyarlanan, başrollerini John Travolta, Olivia Newton-John ve Stockard Channing'in paylaştığı Grease Müzikali'nin İzmir Özel Türk Koleji öğrencileri ve öğretmenleri tarafından sahneye konulan yorumu izleyenlerden tam not aldı.

Grease Müzikali'nde İzmir Özel Türk Koleji öğrencilerinden Anıl Süer, Ardahan Arda, Bengisu Aksoy, Beste Bayar, Cemre Korkmaz, Kardelen Güney, Melisa Gündüç, Melisa Yakar, Naz Nusreti, Nil Dizdar, Nilüfer Küçük, Oğulcan Kiraz, Onat Cesur, Rüya Özyoran, Selen Bilge Öz, Selin Dölcü, Su Kahrıman, Talha Paksoy, Teksin Tan Çırpan sahne aldı.

İzmir Özel Türk Koleji öğrencilerinin sadece oyunculukları ile değil aynı zamanda müzikal yetenekleri ve yabancı dil bilgileriyle de izleyenlerin beğenisini topladıkları gecede öğrencilere İzmir Özel Türk Koleji Müzik Zümresi öğretmenleri de eşlik etti.

İzmir Özel Türk Koleji Müzik Zümresi Bölümü Başkanı Ezgi Öztürk yönetimindeki öğretmenler orkestrasında; Ayhan Öztürk, Burak Aksey, Ebru Taşkın, Erbil Kıvrak, Hasan Çümen, Melis Kıvançlı, Ömer İnce, Pınar Sayınbatur, Teoman Gürses, Şebnem Azak ve Şeyda Toros yer aldı.

Yönetmenliğini İzmir Özel Türk Koleji Tiyatro Kulübü öğretmeni Serdar Saatman'ın, koreografisini Fazıl Aksakal'ın, dekor ve kostüm tasarımını Barış Malkoç ve Yunus Tuna'nın, kostüm uygulamayı Şengül Kemerci'nin yaptığı müzikalde, öğrencilere İngilizce diksiyon ve tonlama alanında İngilizce öğretmenlerinden Ebru Demirkazık koçluk yaptı. Bilet satışından elde edilen gelir Koruncuk Vakfı'na bağışlandı. Koruncuk Vakfı İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli, öğrencilere ve İzmir Özel Türk Koleji'ne teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!