İTK'daki 2. el kermesine ilgi

Güncelleme Tarihi:

İTKdaki 2. el kermesine ilgi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 16:02

İTK'daki 2. el kermesine ilgi

Haberin Devamı

İZMİR Özel Türk Koleji (İTK), Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) tarafından yılda iki kez düzenlenen ve gelirinin tamamı burslu öğrencilerin eğitimine aktarılan 2. el kermesine bir kez daha ev sahipliği yaptı.
Her eğitim öğretim yılında kış ve bahar kermesleri olmak üzere iki kere düzenlenen, takım elbiselerden abiye kıyafetlere, çantalardan ayakkabılara, ev tekstilinden dekorasyon ürünlerine kadar dünyaca ünlü yerli ve yabancı birçok markanın ürünlerinin satışa sunulduğu kermes, İzmirlilerce gördüğü yoğun ilgi sebebiyle bu kez iki gün sürdü. İTK Uşakizade Köşkü Sergi Salonu'nda gerçekleşen 'EÇEV Geleneksel 2. El Kermesi'nde 1000'in üzerinde parça satışa sunuldu.
EÇEV Komisyon Üyesi Çiğdem Yorgancıoğlu ve Banu Tatış'ın önderliğinde düzenlenen kermeste satışı yapılan 2. el ürünler özenle seçilerek, temiz, ütülü ve kullanıma hazır şekilde satışa çıkarıldı. Kermese gelerek hem alışveriş yapan hem de eğitime destek veren eğitim gönüllüleri birçok ürünü çok uygun fiyatlara satın aldı.
EÇEV Geleneksel 2. El Kermesi'nden bugüne kadar elde edilen gelir ile yüzlerce üniversite öğrencisinin bir yıllık eğitim masrafının karşılandığını belirten EÇEV Komisyon Üyesi Çiğdem Yorgancıoğlu; kermese katılarak ilgi ve desteklerini esirgemeyen İTK'lı velilere, öğretmenlere, EÇEV üyelerine ve İzmirli eğitim gönüllülerine teşekkür etti.
EÇEV 2. El Kermesi'nden elde edilen gelirin tamamı her yıl olduğu gibi bu yıl da burslu öğrencilerin eğitim masrafları için oluşturulan fona aktarılacak.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!