Güncelleme Tarihi:
YÜKSEK kadın çalışan profiliyle kadın istihdamını her alanda destekleyen Ilıca Hotel, kadın mutfak ekibinin projelerine katkı koyuyor, markalaştırıyor ve ön plana çıkarıyor. Bu konseptte oluşturulan tüm yemekler stant sorumlularının ismiyle büfelerdeki yerlerini alıyor. Stant sorumluları, misafirlerle direkt etkileşimde bulunuyor, hazırlanan lezzetler hakkında sohbet ediyor, tariflerini ve püf noktalarını paylaşıyor. Ege’ye özgü mevsim sebzeleriyle hazırlanan çok zengin bir zeytinyağlı büfesine sahip Ilıca Hotel, Ege mutfağını ve anne yemeklerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. Hazırlanan konsept misafirler tarafından büyük ilgi ve beğeni topluyor. Yemeklerde kullanılan malzemelerin büyük çoğunluğu Mamurbaba’daki Ilıca Hotel’e ait Farm Ilıca’da yetiştirilen organik sebze ve otlardan oluşuyor.
AMAÇ HARİKA DENEYİMLER YARATMAK
Ilıca Otel Genel Müdürü Ebru Tuğgan, “Amacımız harika deneyimler yaratmak. Sektörel olarak globalleştikçe mutfaklarımız da dünya mutfağına adaptasyon sağladı. Kendi yemeklerimizin özlemini duyar hale geldik. Bu konsept aslında bir öze dönüş. Büyüklerimizin tadım yaptıkları sofralardan, peçetelere, defterlere not alınarak, nesilden nesile -kulaktan kulağa- aktarılan bir lezzet serüveni. Çok özel tarifler ve reçeteler... Bizler de evlerimizde annelerimizin yaptığı, tatları hafızalarımızda yer etmiş, bulunduğumuz bölgenin zengin mutfağını büfelerimizde misafirlerimizin beğenisine sunduk. Yasemin Hanım ve ekibinin ellerinden çıkan harika yemekler hakkında konuklarımızdan harika geri dönüşler aldık. Kullanılan sebze ve otların büyük çoğunluğu Ilıca Mamurbaba’da bulunan Farm Ilıca’da yetiştirilip sofraya sunuluyor. Doğallığımızdan asla ödün vermiyoruz” dedi.