HUGO BOSS İzmir'e en iyi iş etkinleştirme projesi ödülü

Güncelleme Tarihi:

HUGO BOSS İzmire en iyi iş etkinleştirme projesi ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 15:17

HUGO BOSS İzmir'e en iyi iş etkinleştirme projesi ödülü

Haberin Devamı

İZMİR'deki Ege Serbest Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve akıllı fabrika dönüşümüne odaklanan HUGO BOSS İzmir, uluslararası bilişim profesyonellerini ağırlayan IDC Türkiye CIO Zirvesi 2017'de, Where Is My Object (WIMO) projesiyle 'Yılın En İyi İş Etkinleştirme Projesi' ödülünü kazandı.

Merkezi ABD'de bulunan ve dünyanın en önemli araştırma firmalarından biri olan International Data Corporation (IDC) tarafından organize edilen IDC CIO Türkiye Zirvesi, bu yıl da Türkiye'den ve dünyadan bilgi teknolojileri yöneticilerini Antalya'da bir araya getirdi. Bu yıl sekizinci düzenlenen IDC Türkiye CIO Zirvesi'nde her sene olduğu gibi yılın en iyi projeleri de ödüllendirildi. Ödül töreninde HUGO BOSS İzmir, akıllı fabrika dönüşüm stratejisinin bir parçası olan WIMO projesiyle 'Yılın En İyi İş Etkinleştirme Ödülü' kategorisinde birinci oldu.

Törende ödülü alan HUGO BOSS İzmir Genel Müdürü Joachim Hensch, "Son yıllarda bilgi teknolojileri alanında yapığımız yatırımlarımızın geri dönüşünü böyle bir ödülle almış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sağlıklı veriler toplamayı ve bu veriler üzerinden analizler yapabilmeyi üretim süreçlerimizde önceliklendiriyoruz. Bunun için makinaları, insanları ve ürettiğimiz ürünleri birbirleriyle konuşur hale getirip, datalar üzerinden birbirine bağlıyoruz. Bu çalışmalarımızın bir parçası olan WIMO projesinin takdir edilmesi ve birincilik ödülüne layık görülmemiz bizlere ileride yapacağımız çalışmalar  için motivasyon kaynağı oluyor" diye konuştu.

4. sanayi devriminine uyumu üretim şirketleri için vazgeçilmez bir rekabetçi unsur olarak gören HUGO BOSS İzmir'in WIMO projesi, ürünlerin dijital bir altyapıyla takibini mümkün kılarak, hem çalışanların hayatlarını kolaylaştırmayı hem de üretim süreçlerinin verimliliğini arttırmayı amaçlıyor. RFID ve görünmez mürekkep teknolojisine sahip özel kartlar, 2000'e yakın tablet ve üretim içinde 80 erişim noktasından oluşan entegre bir sistem üzerine kurulan proje, HUGO BOSS İzmir'in kendi ihtiyaçları doğrultusunda IT ekibi tarafında geliştirdiği bir proje olarak da ön plana çıkıyor.

1999 yılında kurulan HUGO BOSS İzmir, dünyanın önde gelen  takım elbise, gömlek ve kadın giyim üretim tesisi olarak faaliyet gösteriyor. Toplam 120 bin metrekarelik arazi üzerine kurulmuş 65 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yapan HUGO BOSS İzmir, Ege Serbest Bölgesi'ndeki üretim tesisinde çalışan 3 bin 800 kişiyle, bölgenin de en fazla istihdam yaratan şirketi konumunda. HUGO BOSS grubunun dünyadaki en büyük üretim tesisi olma özelliğine de sahip HUGO BOSS İzmir, üretim becerileri, teknik bilgi ve inovasyon alanlarında da grubun önemli bilgi kaynaklarından biri olarak gösteriliyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!