Güncelleme Tarihi:
Usta ve hünerli aşçılarının özenle hazırladığı yemekler, bölge halkına ve ziyaretçilere kaliteli, konforlu bir deneyim sunmayı amaçlıyor. HongKong Marina, restoran sektöründe yer alan diğer firmalara örnek olmayı hedeflerken, aynı zamanda misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatmayı misyon ediniyor. Hong Kong Marina’nın mutfağında kullanılan ürünlerin tamamı Türkiye’den tedarik ediliyor. Restoran yemeklerinde 5 temel tadı ‘Yin’ ve ‘Yang’ ile tanımlamış. Tatlı, ekşi ve acının ‘Yin’in yineleme özellikleri içerdiğine; tuz ve biberin ise ‘Yang’ın ısıtıcı doğasına sahip olduğuna inanıyorlar. Buharda pişirilen ‘Yin’ özellikli yiyeceklerin vücudu soğuttuğu, ızgarada pişirilen ‘Yang’ özellikli yiyeceklerinin de vücudu ısıttığı söyleniyor.
KALİTELİ VE GÜLER YÜZLÜ
Restoran sahibi Coşkun Işık, "En büyük amacımız, insanların hak ettikleri kaliteli ve güler yüzlü hizmeti her daim sunmaktır" diyerek, misafirperverlik anlayışlarının altını çizdi. Her gün daha da gelişen vizyonlarıyla değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı sürdüren HongKong Marina, restoranında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor.