Hentbolde Göztepe'den mutlusu yok

Güncelleme Tarihi:

Hentbolde Göztepeden mutlusu yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 12:55

Hentbolde Göztepe'den mutlusu yok

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- TARİHİNDE ilk kez çıktığı Avrupa arenasında Hollanda ekibi JMS Hurry-Up'ı Challenge Cup 3. tur ilk maçında 22-20 yenerek avantaj yakalayan Göztepe, büyük gurur yaşıyor. Antrenör Feridun Dorak, 2 gol farkla kazandıkları karşılaşmada istedikleri skoru elde ettiklerini belirterek, "Tarihimizdeki ilk Avrupa mücadelesini kazanmak hepimizi çok mutlu etti. Bir ara farkı 6 gole kadar çıkardık. Yaptığımız taktiksel hatalar nedeniyle skor avantajını koruyamadık. Buna rağmen sahadanr galibiyetle ayrılmak çok önemliydi" diye konuştu. 
Hollanda'da 26 Kasım'da oynanacak rövanşa da en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Dorak, "Deplasmanda elimizden geleni yapacağız. İlk maç oynanmamış gibi hareket edip, Hurry-Up'ı orada da yenmek için mücadele edeceğiz" dedi.
Şube Sorumlusu Deniz Durmaz ise maçtan sonra iki takımın omuz omuza tezahürat yapmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Büyük bir centilmenlik örneği sergilendiğini belirten Durmaz, "Taraftarımız muhteşemdi. Avrupa'da böyle bir tablonun yaşanması herkese örnek olmalı"dedi. 

 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!