Hem salgın hem deprem tercihleri değiştirdi

Güncelleme Tarihi:

Hem salgın hem deprem tercihleri değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2021 15:58

RİMAY İnşaat, Villarima Kaleköy projesiyle sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Haberin Devamı

Yıllardır inşaat ve yapı sektörünün önde gelen firmalarında üst düzey yöneticilik yapan Mehmet Cem Şişman’ın 2018’de kurduğu Rimay İnşaat, Menemen Villakent’te yeni projesini hayata geçirdi. Hem salgının hem de depremin İzmir’de satın alma öncelikleri ve kriterlerini değiştirdiğini dile getiren Şişman, çok katlı yapılardan müstakil yapılara, toplu kullanılan sosyal alanlardan özel alan taleplerine evrilen bir sürecin yaşandığını paylaştı. Bu değişime cevap verme hedefiyle Villarima Kaleköy’e başladıklarını söyleyen Şişman, şöyle devam etti:

Hem salgın hem deprem tercihleri değiştirdi

 

150 BAĞIMSIZ BÖLÜM

 “150 bağımsız bölüm ve çarşı alanından oluşan projede, hem müstakil hem de ikiz villalar bulunuyor. Projemizde, özel terası ve bağımsız girişleri olan 2 veya 3 katlı villalar olmak üzere alternatif modeller bulunuyor. Doğru hamlelerle kontrollü büyümeyi hedef alıyoruz. Yıllara endeksli periyodik gelişim planlarımız hazır. Sektörden öğrendiklerimizi sahada tecrübe ettik. Şimdi özünde dev bir proje olan Villarima’yla İzmir’de fark yaratacağımıza inanıyoruz. Kovid-19 süreci inşaat sektöründe dengeleri değiştirmişti, üzerine kentimizde meydana gelen deprem afeti de herkes için sarsıcı oldu. Hepimizin satın alma öncelikleri değişti, farkındalıklar oluştu ve yeni gereksinimler ortaya çıktı. Biz bu beklentiye cevap vermek adına Villarima projemizde yeni normale uygun sosyal alanlar inşa ediyoruz.”

 

Haberin Devamı

YEŞİL BİR MAHALLE

 Şişman, projeyle ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Her hane için kendine ait bir bahçe, sadece hane halkının kullanacağı girişler oluşturduk. Homeofis olarak kullanılabilecek alanlar ile site sakinlerine çalışma alanları yarattık. Hızlı şehirleşmenin sonucu olarak, doğaya duyulan bir özlem var. Villarima’nın da geniş bahçeleri ve peyzaj alanları olması ile birlikte bulunduğu mahallenin yüzde 85’in yeşil alandan oluşuyor. Tüm bunlara ek olarak, ülkemizin bir deprem kuşağı üzerinde konumlandığını biliyoruz ve tüm projelerimizde arsa seçiminden, malzeme kalitesine kadar her detayda bu bilinçle hareket ediyoruz.” HÜRRİYET / İZMİR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!