HAUS’un en yenisi

Güncelleme Tarihi:

HAUS’un en yenisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2021 12:27

65 yılı aşkın tecrübesiyle ilk günden bugüne sektör birçok yeniliğe imza atan HAUS, şimdi de polifenol değerini kaybetmeden sağlıklı ve kaliteli zeytinyağı imalatı da yapmak isteyen üreticiler için ‘Phenolive’yi üretti.

Haberin Devamı

 

HAUS olarak 65 yılı aşkın süredir kaliteli ve güvenilir ürünler, hizmet ve servisle koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefiyle hizmet veren firma, özellikle zeytinyağı üretimi için sektörde birçok yeniliğe öncülük etti. Yaklaşık 10 yıldır butik üretime uygun zeytinyağı tesisleri tasarlayıp hayata geçiren HAUS, farklı kapasite ve konfigürasyondaki zeytinyağı üretim tesisleri ve makineleriyle endüstriyel üretimden butik üretime kadar geniş yelpazedeki birçok farklı müşterilerinin ödüllü zeytinyağı üretiminde başarı ortağı oldu ve olmaya devam ediyor. Onaylı Ar-Ge merkezleri ve tüm organizasyonlarıyla yenilikçi bir yaklaşım sergileyerek mevcut ürünlerinde iyileştirme ve geliştirme yaparken, ürün gamlarını genişletecek yeni makineler de tasarlayan HAUS, tam da bu doğrultuda piyasaya ‘Phenolive’ adıyla yeni bir ürün sundu.

Haberin Devamı

ÖNEMİ DAHA DA ARTTI
Firma yetkilileri, “Gelişen dünya, değişen yaşamla birlikte insanların hayattan beklentileri de değişiyor. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşamın ne kadar değerli olduğu özellikle pandemi sürecinde daha iyi anlaşıldı. İşte bu aşamada insan sağlığına faydalı en etkili besinlerden biri zeytinyağı. Tarihte de çok önemli bir yeri olan zeytinyağının sağlığımızı olumlu yönde etkilediği İngiltere ve İspanya’da yapılan araştırmalar sonucunda yayımlanan birçok bilimsel makalelerde de kanıtlanmış oldu. Polifenol değeri yüksek, sağlıklı ve kaliteli zeytinyağı üretebilmek için zeytinyağını etkileyen bazı faktörler var. Biz buna, ‘4 düşmanı, 1 de dostu var’ diyoruz. Düşmanları hava, su, ışık, sıcaklık; dostu ise hijyen. HAUS Phenolive ile zeytinyağınız emin ellerde” dedi.


AVANTAJLARI NELER?
* Zeytin taşıma bunkerinde sıkışmayı önleyici hız kontrol sistemi ile kapasite kontrolü.
* Havalı yıkama sistemi ile zeytinin yabancı maddelerden daha iyi ayrışmasının sağlanması.
* Havalı kurutma sistemi ile zeytinin üzerindeki su damlacıklarının alınması.
* Zeytinin kırılma işlemi öncesinden yağ olarak çıkışına kadar sıcaklık derecesinin ölçüm, takip ve kayıt altında tutulması.
* Sehpalı kırıcı kullanımı ile daha kolay bakım ve temizlik imkanı.
* Malaksör ceketlerinde her göz için ayrı sıcaklık ayarı, her bir malaksör gözündeki hamurun sıcaklığını ölçme imkanı, istenildiğinde her bir göz için hava temasını engelleyen gaz basma sistemi, zeytinyağının nefaset özelliklerini kaybetmemesi için malaksör gözlerinde kapalı sistem özelliği.
* Yüksek fenol ve nefaset hedefi için gün sonunda ekipmanlarda kolay ve kalıntı bırakmadan temizleme imkanı.
* Malaksörde istenildiği takdirde her bir göz için hava temasını engelleyen gaz basma sistemi.
* Malaksördeki hamurun ışıkla temasını minimuma indirecek tasarıma sahip olması.
* Zeytinyağının nefaset özelliklerini kaybetmemesi için malaksör gözlerinde kapalı sistem özelliği.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!