Güzellik Danışmanı Sinan İslam Yılmaz: Kadınların İş Gücüne Katılmalarına Destek Vereceğim

Güncelleme Tarihi:

Güzellik Danışmanı Sinan İslam Yılmaz: Kadınların İş Gücüne Katılmalarına Destek Vereceğim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2021 13:25

Güzellik Danışmanı Sinan İslam Yılmaz “Geliştirdiğim proje sayesinde çalışma hayatına katılmak isteyen, maddi durumu kötü olan kadınlara destek olacağım” dedi.

Haberin Devamı

 

Sinan İslam Yılmaz “Teknolojinin gelişmesiyle birlikte güzellik sektörü de oldukça genişletmektedir. Her geçen gün gelişen sektörde çalışanlar da tüm dünyada geçerli bir meslek sahibi oluyor. Güzellik merkezi sahibi kadınların büyük başarı sağladıklarını görüyoruz. Kendi mesleği farklı olduğu halde güzellik merkezi açarak, bu mesleği yapıp başarılı olan birçok kadın örneği görebilirsiniz. Hatta ben kadınların bu sektörde daha fazla başarılı olduklarını ve sektörün gelişmesine katkıda bulunduklarını düşünüyorum” dedi.

Çalışma hayatına katılmak isteyen ancak maddi durumu yetersiz olduğu için gerekli eğitimleri alamayan kadınlara destek olacağını belirten Sinan İslam Yılmaz “Çalışmak isteyen her kadının yanındayım. Kadınlar güzellik sektöründe istediği alanı seçebilirler. Kalıcı makyaj, dudak, eyeliner, kaş, ipek kirpik, cilt bakımı gibi daha birçok dalda çalışmak isteyen kadınların iş gücüne katılmalarını sağlayacağım” açıklamalarında bulundu. 

Haberin Devamı

Uluslararası birçok dalda ödül alan aynı zamanda dünyanın çeşitli ülkelerde workshoplar düzenleyen Sinan İslam Yılmaz “Türkiye’de güzellik sektöründe uzman yetiştirme konusunda bir eksiklik var. Projem sayesinde kadınlarla birlikte el ele vererek, bu eksikliği gidereceğiz” açıklamalarında bulundu. 

Ünlülerin güzellik danışmanı olarak tanınan Sinan İslam Yılmaz, başarılı işler yapmasıyla adından sıkça söz ettirirken, katıldığı sosyal sorumluk projeleriyle de dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!