Güzelbahçe'de asker anneleri yılın annesi

Güncelleme Tarihi:

Güzelbahçede asker anneleri yılın annesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 11:24

Güzelbahçe'de asker anneleri yılın annesi

Haberin Devamı

Güzelbahçe Belediyesi, ilçede oturan ve vatani görevlerini yapan askerlerin anneleri ile şehit annelerini “Yılın anneleri" ilan etti.

Başkan İnce, Atatürk Mahallesi'nde oturan Mardin'in Midyat ilçesinde vatani görevine yapan Erdi Yılmaz'ın ailesini ziyaret etti ve annesi Yasemin Yılmaz'a, “Askerdeki oğlun Erdi'nin adına Anneler Gününüzü kutlamaya geldik. Allah askerliğini yapıp evine sağ salim dönmesini nasip etsin. Ülkemiz de artık bu terör belasından bir an evveller kurtulmasını diliyoruz. Ben askere giderken terör vardı, şimdi oğlum askere gidecek hala terör belası var" diye konuştu. Asker annesi Yasemin Yılmaz da Başkan İnce'ye ziyareti için teşekkür etti.

Başkan İnce, ilçede halen askerde olan 20 gencin annesini “Yılın Anneleri" olarak seçtiklerini söyledi

ŞEHİT BİNBAŞININ EŞİNE ZİYARET

Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şubesi Malazgirt'te teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Binbaşı Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Kulaksız'ı “Yılın Annesi" seçti. Muş'un Malazgirt ilçesinde geçtiğimiz yıl Temmuz ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Kulaksız için düzenlenen törene Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de katıldı. Başkan İnce, “Vatan için kendisini feda eden tüm şehit anneleri adına bu plaketi vermekten büyük onur duyuyorum. Tüm şehitlerimiz nur içinde yatsın. Onlar bizim evladımız, onlar bizim asla unutmayacağımız kardeşlerimiz" dedi. Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Mesude Öney de, “Bizler için canını feda etmiş evladımızın eşine, yılın annesi ödülünü veriyoruz. Kendisinin acısını azaltmamız mümkün değildir, ancak bizler de acısını yüreğimizde hissediyor ve paylaşıyoruz" dedi.

Yılın annesi seçilmesi dolayısıyla teşekkürlerini ileten Sibel Kulaksız, “Bu plaketi tüm şehit aileleri adına alıyorum" derken gözyaşlarını tutamadı.

İZMİR (DHA)

foto

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!