Gradiva’dan özel koleksiyon

Güncelleme Tarihi:

Gradiva’dan özel koleksiyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2023 01:10

ALİ Gezmez’in 1969 yılında “Uçak Mücevherat” adıyla kurduğu ve o tarihten bu yana mücevher alanında emin adımlarla büyüyen Gradiva Mücevher, her yıl, her döneme uygun farklı tasarımlara sahip koleksiyonlarıyla tanınıyor.

Haberin Devamı

Bu nedenle özel günlerinize özel, eşsiz mücevherler aradığınızda, onu Gradiva’da bulmamanız diye bir ihtimal yok. Siz mücevherinizi hayal edin, bulacağınız adres belli. Gradiva, işte bu prensibini düğün sezonunda da bozmuyor. Her yıl düğün sezonuna özel geleneksel düğün koleksiyonunu hazırlıyor. Bu yaz da gelinlere özel “Bridal Koleksiyonu” birbirinden zarif, şık ve gösterişli tasarımlarıyla görücüye çıkmaya hazır. Gradiva Mücevher’in bu sezona özel düğün koleksiyonu “Bridal”, lüks markaların stilini yansıtan muhteşem ve sofistike tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Gradiva’dan özel koleksiyon

Gradiva’dan özel koleksiyon

DOĞRU YOLDAYIZ

Her yıl düğünlere özel mücevher koleksiyonu çıkardığını hatırlatan Gradiva Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gezmez, “Koleksiyonlarımızın, tasarımlarımızın gördüğü ilgi, kadınlardan aldığımız olumlu tepkiler dolayısıyla başarımız da bize doğru yolda olduğumuzu söylüyor ve bizi motive ediyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!