Gradiva düğün mücevherleri ile bu yaza yine damga vuracak

Güncelleme Tarihi:

Gradiva düğün mücevherleri ile bu yaza yine damga vuracak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 17:27

Gradiva Mücevher, her yıl olduğu gibi bu yaz da düğün sezonuna özel tasarladığı ‘Gradiva Bridal’ koleksiyonunu mücevher severlerin beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı


TEMELLERİ 1969 yılında Ali Gezmez tarafından İzmir’de ‘Uçak Mücevherat’ adıyla atılan, günümüzde mücevhercilik serüvenine ‘Gradiva’ ve ‘Gilda by Gradiva’ markalarıyla devam eden Gradiva Mücevher, bu yaz da düğün sezonuna, özel tasarladığı ‘Gradiva Bridal’ koleksiyonunu ile damga vuruyor.

Gradiva düğün mücevherleri ile bu yaza yine damga vuracak

GÖSTERİŞLİ, BİR O KADAR DA ZARİF
Gradiva’nın her yıl düğünlere özel bir mücevher koleksiyonu çıkardığını söyleyen Gradiva Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gezmez, “Her sezon olduğu gibi bu sezon da özel bir düğün koleksiyonu hazırladık. Koleksiyonun hazırlanmasında çok sayıda Gradiva tasarımcısı ve mücevher ustasının emeği geçti. Özellikle özel tasarım el üretimi pırlanta gerdanlık, bileklik, küpe ve yüzüklere odaklandık. Şimdiden bu özel parçalara gösterilen ilgiden çok memnunuz. Mücevherlerin daha çok set olarak tercih edildiğini görüyoruz. Bunun nedeni, tasarımlar bir arada olduğunda ortaya ihtişamlı bir görüntünün çıkarıyor olması. Gradiva Bridal koleksiyonundaki tasarımların her biri gösterişli ve bir o kadar da zarif. Aslında Gradiva Mücevher markasını en iyi şekilde yansıtıyor da diyebiliriz” dedi.
Bu yazın düğün koleksiyonunda sadece birer adet üretilmiş özel tasarım pırlanta choker (boyun gerdanlığı) ve şahmeranların da yer aldığını belirten Gezmez, “Her yıl özel tasarım mücevherlere ilgi duyan Gradiva kadınlarının sayısının giderek arttığını ve bu tarz farklı tasarımların tercih edildiğini gözlemliyoruz. Düğün mücevheri satın alan çift ve aileleri böylesine özel tasarımları aile mirası olarak nesilden nesile aktaracak olmanın mutluluğunu yaşıyorlar” diye konuştu.
2022 yaz dönemi özelinde tasarladıkları diğer gösterişli parçalara da değinen Haluk Gezmez, Gradiva’nın bu yaz için tasarladığı diğer mücevherler arasında uzun sallantı küpeler, pırlanta su yolu gerdanlıklar, hareketli bileklikler ve tabii ki klasiklerden oluşan tektaş, beştaş ve tamturların da yer aldığını kaydetti. Gezmez, Gradiva Bridal koleksiyonunu yakından keşfetmek isteyen tüm çiftlerin haziran ayı sonunda Gradiva İstinyePark İzmir Mağazası’nda gerçekleşecek olan open house’a şimdiden davetli olduklarını da paylaştı.

Haberin Devamı

Gradiva düğün mücevherleri ile bu yaza yine damga vuracak

Haberin Devamı

PANDEMİ SONRASI BEYAZ BİR SAYFA
Haluk Gezmez, sektördeki son gelişmeleri ise şöyle değerlendirirdi: “Aslında pandemiden sonra mücevher sektörünün hareketli bir döneme girdiğini düşünüyoruz. Özellikle pandemiyle birlikte ertelenen düğünlerin bu yaz arka arkaya gerçekleşecek olmasının bunun başlıca etkenleri arasında olduğuna inanıyoruz. Bir anlamda bu yaza hep birlikte beyaz bir sayfa açıyoruz.”


MODASI GEÇMEYEN ZAMANSIZ TASARIMLAR
GRADİVA Bridal koleksiyonunun yanında, Gradiva’nın Toronto Kanada’da kurduğu günlük mücevher markası Gilda by Gradiva’nın da yaz koleksiyonu bu sezona damga vuracak mücevher parçaları arasında. Gilda by Gradiva’nın pırlanta ve altın küpe tasarımlarından oluşan yeni koleksiyonunun bu yazın en çok tercih edilen parçaları arasında olacağını söyleyen Gradiva Global Operasyonlar Direktörü ve Gilda by Gradiva kurucusu Enis Gezmez, şunları ekledi: “Bugün Türkiye’de hem online mağaza, hem de Gilda by Gradiva satış noktalarında tasarımlarımız sergileniyor. Tasarımlar, yazın deniz kenarında, yemekte veya sporda rahatlıkla kullanılabilecek günlük mücevherlerden oluşuyor. Kişilerin sevgililerine, arkadaşlarına veya eşlerine rahatlıkla hediye olarak alabileceği tasarımlar. Bundan yıllar sonra da modası hiçbir zaman geçmeyecek tasarımlar diyebiliriz. Ayrıca, merak edenler, Gilda by Gradiva tasarımlarının bir bölümüne www.gildabygradiva.com.tr’den ulaşabilirler.”

Haberin Devamı

Gradiva düğün mücevherleri ile bu yaza yine damga vuracak


MODERN DÜNYANIN ZARİF VE GÜÇLÜ KADINI
GRADİVA, Latince ‘yürüyen kadın’ anlamına geliyor. Günümüzde Vatikan Arkeoloji Müzesi’nde yer alan bu rölyefte, eteğini hafifçe yukarı kaldırarak zarif yürüyen bir kadın tasvir edilmiş. Üreten, ilerleyen ve güçlü kadınları temsil eden Gradiva, anlamı ile Gradiva Mücevher markası özdeşleştirilmiş.


HEDEF ÜLKEMİZİN ADINI 7 KITADA DUYURMAK
53 yıldır mücevher tasarımı ve üretimi yapan güvenilir bir firma olduklarını söyleyen Haluk Gezmez, şu bilgileri aktardı: “Pırlanta, safir, yakut gibi ‘doğanın mucizeleri’ olarak adlandırdığımız değerli taşların işlenmesiyle her biri birbirinden özel mücevherlere hayat kazandırıyoruz. Aslında, doğanın bizlere armağan ettiği ‘cevherleri’ en özel şekilde biçimlendirerek onları ölümsüz kılıyoruz. Her yıl mücevherlerimizi Türkiye’mizin dışında dünyanın farklı ülkelerine ihraç ediyor, oradaki mücevher severlerle buluşturuyoruz. Tüm tasarımlarımız insanların kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini sağlamak için üretiliyor. Tasarımlarımız klasik parçalarımız haricinde tamamen özgün ve özel tasarımlar. Geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Amacımız; olmayanı tasarlamak, olmayanı üretmek ve farklı olmak. Her zaman bu konuda çok iddialıyız. 1969’da temellerini attığımız Gradiva Mücevher ve 2021’de hayata geçirdiğimiz Gilda by Gradiva ile dünya markaları olma yolunda ilerlemek ve ülkemizin adını kıtalararası duyurmak için çok çalışıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!