Frame Gayrimenkul ile sektörde dijital dönem başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Frame Gayrimenkul ile sektörde dijital dönem başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2021 23:26

Koronavirüs pandemisi, gayrimenkul sektöründe bir “dijital dönüşüm” başlattı. Frame Gayrimenkul Danışmanlık da yurtdışında uzun zamandır yapıldığı gibi müşterilerine evleri videoyla gezdirmeye başladı. Firma, “tam yetkili” sözleşme yaptığı her portföy için birebir çalışıyor, teknolojiden yararlanarak özel IGTV’ler hazırlıyor, ayrıca “online open house”lar düzenliyor.

Haberin Devamı

 

Frame Gayrimenkul Ofis Kurucusu ve Brokeri Pemra Hiçsönmez, gayrimenkul sektöründeki dijital dönüşüm hakkında şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz bu zor pandemi döneminde haklı olarak evlerimizi gezen müşterilerimiz kadar evlerini açanlar da huzursuz ve tedirgin. Biz müşterilerimize portföylerimizi online gezme imkanı sunuyoruz. Hatta bunun bir adım da ötesine geçtik; ‘online open house’ (canlı ev tanıtımları) düzenliyoruz. Bunları telefon üzerinden hem müşterilerimize hem de işbirliği yapmayı öngördüğümüz diğer emlak ofislerine bağlanarak yapabiliyoruz. Bizim işimizde rekabet çok fazla. Gayrimenkul dünyasında işlerini dijital pazarlama ile yapmaya başlayan her ofis, yeni süreci müşterileri için fırsata çevirebilir.”

Haberin Devamı

Frame Gayrimenkul ile sektörde dijital dönem başlıyor

IGTV İLE TANITIM
“Müşteriye 20 adet fotoğraf atma dönemi geçmişte kaldı” diyen Pemra Hiçsönmez, çalışma sistemlerini şöyle açıkladı: “Öncelikle ofisten yetkili PY (portföy yöneticisi) söz konusu gayrimenkulün videosunu çekiyor. Hazırlanan videoya gayrimenkule dair tüm bilgiler yazılı ve görsel olarak ekleniyor. ‘4+1, dubleks, 270 metrekare’ gibi. Eğer ev site içerisindeyse, sitenin özellikleri ve planı da dahil ediliyor. Hazırlanan IGTV (Instagram tarafından sağlanan video uygulaması), müşteriye sunuluyor. Sadece bir IGTV bile müşterinin tüm beklentilerini en iyi şekilde karşılamış oluyor.”

ARTIK HERKES OTURDUĞU YERDEN EV GEZEBİLECEK
Bu yöntemin özellikle Bodrum ve Çeşme‘de büyük ilgi gördüğünü söyleyen Hiçsönmez, “Bu yaz birçok müşterimiz oturduğu yerden bizim online görüntülerimiz ile ev kiralayabildi. Talep arttıkça bizler de teknolojinin sağladığı imkanlardan yararlanarak en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Pemra Hiçsönmez, Frame Gayrimenkul Danışmanlık’ın İstanbul ve Bodrum'un yanı sıra Londra, Lizbon ve Dublin’de faaliyet gösterdiğini de sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!